cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Peris repeteix victòria

La Setmana Internacional Màster va continuar pel territori de Llucmajor i els mallorquins hi tornaren a destacar amb primers llocs parcials de Peris i d'Artigues

128524
Javier Peris va sumar el segon triomf en la Setmana Internacional. | T.Ayuga

El corredor mallorquí Javier Peris demostrà ahir en el XV Trofeu Internacional Màster, que enguany es disputa a Llucmajor, que està en forma i vencé en la correguda dels M-30 i 40 i sènior. El ciclista del club binissalemer Gomila s'imposà en l'esprint d'un grup de 18 unitats a Jordi Fernández i a Jordi Codony. A continuació, entraren tres espanyols més: Jorge Martínez, Israel Núñez i el mallorquí Raúl Jiménez. L'alemany Uwe Klas, setè, va ser el primer estranger. En el grup dels escapats hi era un altre corredor balear, Francesc Artigues, el primer sènior de la cursa llucmajorera.

Les classificaciones de les diferentes categories varen ser les següents: en M-30, primer Peris, seguit de Fernández i de Martínez; en M-40, primer Jordi Codony, que hi precedí l'alemany Kalz i el rus Torkatxenko; i, en sèniors, eltriomf se l'adjudicà Francesc Artigues, per davant Luis Sánchez i Pedro José Vera. En la correguda dels M-50 i 50, fou l'holandès Ron Paffen qui es proclamà vencedor en un esprint de 52 unitats. Els alemanys Jürgen Sopp i Ulrich Rottler hi feren segon i tercer, respectivament. Els tres primers foren tots M-50. L'holandès Fred Kinkelder quedà davant de tot en els M-60, seguit dels alemanys Josef Reis i Reimhard. El primer illenc, Joan Gelabert, es classificà tretzè.

Challenge Volta a Mallorca

Avui hi haurà descans i després començarà la volta amb 3 etapes: a Cala d'Or, Can Picafort i al Port d'Alcúdia. Peris voldrà defensar-hi l'avantatge adquirit en la general de la Setmana Internacional.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.