nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Javier Peris, or a la Platja de Palma

Els màsters 65 Joan Gelabert i Fermín Andrés pujaren al podi darrere el danès Benny Petersen

128110
Javier Peris, amb el mallot de campió blau, saludà els aficionats. | Teresa Ayuga

Bona collita en la Copa d'Europa Màster, primera prova de la Setmana internacional màster i que Unisport Consulting organitzà a la Platja de Palma. Javier Peris (Grup Gomila) va estar a prop d'adjudicar-se la cursa dels M30 i 35. Només Alberto Sánchez va arribar uns centímetres abans. El segon lloc assegurà al mallorquí l'or de la categoria M-35, en la qual Sebastià Perelló entrà sisè i Toni Muntaner, l'únic balear amb els colors de la selecció, desè.

Els més veterans continuen acumulant metalls. En la categoria M-65, encapçalaren el grup perseguidor, que entrà darrere el danès Benny Petersen. Joan Gelabert (Cala d'Or) va ser segon i Fermin Andrés (Can Picafort), tercer.
En M-40, es va imposar l'alemany Jens Volkmann, seguit d'Antonio José Civantos i del francès instal·lat a Mallorca Philip François Pinson.

El rus Sergey Fadeev guanyà en la categoria M-50 i l'exprofessional porrerenc Rafel Cerdà entrà amb el mateix temps que el cinquè classificat, l'alemany Jürgen Sopp, un vell conegut dels aficionats illencs. Els altres guanyadors de la prova disputada a la Platja de Palma varen ser l'alemany Uwe Kalz en M-45, el seu compatriota Ulrich Rottler en M-55 i l'holandès André Zijlamns en M-60

Trofeu internacional

Avui es disputarà, amb sortida i arribada al Marítim de Palmanova, el XV Trofeu internacional. Els M-50 i 60 sortiran a les 9.20 i els sèniors M-30 i 40, a les 11.15 h.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.