algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
12°

Capó ja ha guanyat dotze vegades

La tradicional cursa va tenir un rècord d'inscripció, amb més de mil participants, dels quals 971 varen acabar la prova. A més, es varen repartir, entre els corredors, més de tres tones de patates

Sa Llego, la tradicional prova atlètica poblera, ha batut enguany el rècord de participació amb més d'un miler d'inscrits, dels quals arribaren a meta 971. També hi ha hagut un rècord de victòries per al corredor local Miquel Capó, que sumà el dotzè títol en aquesta cursa popular, organitzada per l'Ajuntament i per l'Agrupació Atlètica de sa Pobla. La sortida, davant el Museu de Can Planes, s'endarrerí uns minuts. Els jutges varen tenir molta de feina per fer que tothom es posàs darrere la cinta.

En els primers metres ja s'escapà el gran favorit, Miquel Capó, que acabà amb un registre de 24.32 minuts per recórrer els 7.770 metres de la prova. Gairebé un minut després arribà el segon, Toumi Dahmani, magribí establert a Mallorca, amb 25.28. El tercer fou un corredor del Gardenhotels Inca, Paco Ruiz, amb 26.17.
A continuació, passaren la línia d'arribada Antoni Gran, Juan Antonio Fernández (CE Atletisme Balear), Miquel Ensenyat (Tribombers de Mallorca), Andreu Marimon (Viatges Esport Muro), Antoni Andreu (Muntanya Pollença), Toni Oliver (Quadriatló Extrem 2002) i Imanol Sola (ADA Calvià).

En la categoria de dones, s'hi imposà en solitari Margalida Fullana (Malalts de Turmell), amb un temps de 28.04, per davant Johanna McDonald, Aurora Recio, Àngels Sos i María Belén Lorenzo. El rècord del felanitxer Toni Peña, de de 22.53 minuts, continua vigent i serà molt mal de superar.
Al final, tothom rebé un premi.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.