algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

Els atletes envairan Palma

Els organitzadors de l'acte auguren que sortiran d'entre 7.000 i 8.000 participants. Paral·lelament a la cursa hi haurà el Campionat de Balears de l'especialitat, amb Miquel Capó defensant el títol

45822
AppleMark | Ferran Aguiló

El castell de Bellver va ser la seu de la presentació de la VII TUI Marató Palma de Mallorca, organitzada un any més per la direcció tècnica del Club Marathon Mallorca-Toni Peña.

A l'acte, també hi foren presents dels organitzadors, el touroperador alemany TUI, la batlessa de Ciutat, Aina Calvo, i la directora de l'Institut Municipal d'Esports, Maribel González, a més de la directora de l'Agència de Turisme de les Illes Balears, Mar Guerrero.

L'organització espera que hi hagi entre 7.000 i 8.000 participants en aquesta edició. Les proves més importants seran un altre any la marató i la mitja marató, que començaran diumenge dematí a les 9 hores davant el parc de la Mar, a l'altura de la Catedral. També hi haurà curses de 10 quilòmetres de nordic walking i de marxa.

La correguda per als nins serà diumenge, a partir de les 17 hores, en el passeig d'Antoni Maura. L'organització té previst que diumenge hi hagi una guarderia per a nins entre 3 i 10 anys de les 8 a les 16 hores en el Baadingoo club de nins, davant la Seu. L'estrella romanesa del rock Peter Maffay, resident a nord de Mallorca, i el capità del Reial Mallorca, Nunes, donaran el tret de sortida. Emilio de la Cámara, multicampió mundial de veterans, participarà en aquesta edició com a guia d'un corredor cec, Ferrer.

No faltarà el tradicional Marathon Market, de divendres fins a diumenge, en el parc de la Mar. En la edició anterior s'imposà el pobler Miquel Capó, amb un temps de 2.30.58 hores. En total hi haurà 7.345 participants de 56 països. Com en l'edició anterior, la TUI-Marató serà, al mateix temps, el campionats de les Illes Balears de marató. Aquesta competició ciutadana està entre les proves populars millor organitzades de l'Estat. La falta de premis en metàl·lic importants fa realitat l'absència de maratonians d'elit en aquesta clàssica correguda.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.