algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.53°
10°

Triomf d'Esteve Barceló

El Siurell-Bellver, de Santa Maria del Camí, dominà en els Campionats de les Illes Balears de cadets, júniors i veterans, conquerint cinc dels sis ors possibles

Gran triomf de l'atleta del CA Montuïri Esteve Barceló en la III Cursa popular Es Jai de Búger, sobre un recorregut de 7.000 m. El guanyador entrà amb un temps de 25,03 minuts i deixà enrere Adil Lakal (Fondistes Llubí), 25,50, Miquel L. Mestre (Montuïri), 26,04, Juan A. Fernández (Bimont Andratx), 26,07, i Andrés Pulido (Xtrem Menorca), 26,44. En la categoria dones guanyà Mavi García (Montuïri), 31,10, seguida de Tania Pons (Xtrem Menorca), 31,24, i Bàrbara Capó (sa Pobla), 34,35.

En les altres categories s'imposaren Mar Barceló i Joan Gayà en prebenjamins, Rosa Serra (M. A. Salvà) i Sebastià Plomer (Pollença) en benjamins, Nerea Perales (Can Pastilla) i Sergi Aguilar (sa Pobla) en alevins, Jhane Hjam i Miquel Torrens (sa Pobla) en infantils, Marina Bagur (Xtrem Menorca) en cadets, Silvia Coll (Xtrem Menorca) i Marc Rochelt ((Xtrem Menorca) en juvenils, Toni Gran en promeses, Manuel Hidalgo (Fidípides) en M-35, Tolo Fiol (sa Pobla) en M-40, José García (Inca) en M-45, Ramón García (Inca) en M-50, Montserrat Galmés en M-55, Toni Jurado (Siurell) en M-60, George Tunnell (Vet. Balears) en M-65 i Chus Morlà (Xtrem Menorca) en W.35.

Domini del Siurell

En els campionats de les Illes Balears de clubs el Siurell sumà cinc dels sis primers llocs possibles, amb la qual cosa el CA Amistat assegura el primer lloc en la categoria cadet dones. Aquesta campionats es fan en el Prínceps d'Espanya. Cal destacar, un pic més, l'absència d'equips eivissencs en els autònomics de clubs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.