• Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

El Palma cau davant el Terol i diu adéu al títol

Els de Rafa Puerto no varen poder forçar el quart partit de les semifinals davant el conjunt peninsular, que s'imposà ahir per 1-3 (15-25, 18-25, 25-19 i 18-25)

Palma Volei 1
CAI Terol 3

PALMA VÒLEI: Cao (1), Ronaldo (8), Dreyer (1), Bonini (23), Torcello (7), Fernández (5) i Jaldo (lliure). També jugaren García (1) i Moreno (0).

CAI VOLEIBOL TEROL: Hernán (1), Rodríguez (8), García Torres (14), Pérez (22), Batista (15), H. Lino (3) i Llenas (lliure). També jugaren Rocamora (1), Guerrero (3) i Ariño (1).

PARCIALS: 15-25 (23 minuts), 18-25 (25 minuts), 25-19 (26 minuts) i 18-25 (26 minuts).

ÀRBITRES: Andrés Marcos i González Tabares.

El Palma Vòlei va dir adéu a la temporada després de caure davant el vigent campió de la Superlliga per 1-3 (15-25, 18-25, 25-19 i 18-25), al cap de dues hores de pugna intensa i d'un joc espectacular.

El conjunt de Rafa Puerto va lluitar fins a la darrera bolla i, tot i anar perdent per dos sets, fregà la remuntada i arribà a dominar per sis punts la quarta mànega. Però, tal com ja va passar en el primer enfrontament de la sèrie, disputat a Terol, el CAI va pitjar en defensa per esvair qualsevol indici d'esperança mallorquina. El pavelló Toni Pizà fregà el ple amb dues aficions entregades als seus equips i que no deixaren d'animar durant tot el partit.