algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Nguyen arriba al cim europeu

El boxejador illenc es va imposar en punts, després de dotze assalts, a l'espanyol Rudy Encarnación en la lluita pel cinturó de la Unió Europea dels pesos lleugers, que és el primer balear en aconseguir-ho

114522
Rudy Nguyen mostra orgullós el cinturó de campió. | Nuria Rincón.

El boxejador illenc Sang Nguyen va fer història després de superar en els punts l'espanyol Rudy Encarnación per assolir el títol de la Unió Europea del pes lleuger durant la vetlada de la nit de dissabte, al Palma Arena, davant més de 1.200 aficionats que no es volgueren perdre la cita. Nguyen no va poder acabar amb el rival per la via ràpida, però després de dotze intensos assalts els jutges, de manera unànime, varen donar la victòria per punts al boxejador illenc, fet que li obre el camí per a un possible combat per la corona mundial. El conseller d'Esports i Joventut del Govern, Mateu Cañellas, va fer entrega del cinturó de campió a Nguyen, que s'ha convertit en el primer illenc en aconseguir-ho.

A més d'aquest combat pel títol europeu, dues cites amateurs varen ser les ancarregades d'anar escalfant la vetlada. Jorge Sánchez va vèncer per inferioritat Joan Antoni alemany, dins el pes mitjà. Al pes ploma, Sergio Romero es va imposar a Àngel Lorente. Quant als professionals, Moha superà pels punts Momen (ploma), en lleuger Jaime Guzman s'imposà a Gabriel Rodríguez i en superlleuger Víctor Ramis va guanyar per la lesió de Joan Florit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per maradona, fa mes de 14 anys
Lo que fa sa droga presa a temps....
Valoració:0menosmas
Per foraster, fa mes de 14 anys
Mateu eres un xenófogo de mente cuadriculada!!!! Si illenc!!!!
Valoració:-3menosmas
Per Mateu, fa mes de 14 anys
Illenc? De quina illa? Això de Nguyen me sona a Vietnam.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente