algo de nubes
  • Màx: 19.08°
  • Mín: 9.02°
18°

“Afrontarem un nou projecte de planter”

José Lucas Mena Pato reconeix la mala ratxa que tingué durant la temporada passada l'equip que entrena. Malgrat les dures conseqüències d'un any amb aquests resultats -el Fisiomedia Manacor ha perdut la plaça en la categoria reina del futbol sala, la Divisió d'Honor, i ha baixat a la Divisió de Plata-, l'entrenador és conscient que la davallada de l'equip és fruit de tota una sèrie de factors. El trasllat a un altre pavelló i els diversos sotracs que això comportà per a l'equip -i per a l'afició- no ajudaren a alçar el vol, més aviat al contrari. Entre una cosa i l'altra, l'equip caigué en un forat que semblava no tenir fons. Ara, però, l'han tocat i toca remuntar-lo amb la il·lusió d'una nova campanya.

Quin ha estat el problema principal que ha tingut l'equip aquesta temporada passada?
Els resultats no ens han acompanyat en absolut. Hi ha hagut molts canvis que no han contribuït a l'estabilitat que un equip necessita per obtenir bons resultats. Haver d'abandonar el nostre pavelló i adaptar-nos a un altre, al d'Inca, no va ser gens fàcil. Tant per a nosaltres com per a l'afició, aquell va ser un canvi molt gros que no podia jugar a favor nostre de cap de les maneres. L'arribada de la crisi tampoc no va servir per mantenir la categoria... Es varen ajuntar moltes coses.

Quines són les previsions del Fisiomedia Manacor amb vista a la temporada en la Divisió de Plata?
El Manacor ha d'afrontar una nova etapa, un nou projecte. Hem baixat de categoria i les limitacions són moltes. El que necessitam per sobre de tot és la il·lusió de tornar a estar on ens toca, que és a la Divisió d'Honor. Per ara, almanco tenim la satisfacció d'haver pogut tornar al nostre pavelló de Manacor, el Miquel Àngel Nadal, que ho trob molt important.

Hi haurà molts de canvis en l'equip?
Com he dit, afrontarem un nou projecte. La política de l'equip ha fet un canvi rotund. Ara, més que mai, ens valdrem del planter. Els al·lots joves són els responsables de tornar a posar l'equip on era abans.

Cap fitxatge?
No, no en tenim intenció. Quant als jugadors de fora que ja eren al Fisiomedia Manacor i que hi tenen un contracte, continuaran jugant amb l'equip.

Quines possibilitats veis de tornar a la Divisió d'Honor?
Els recursos són escassos i allò que ens fa falta és il·lusió. Jugarem en una categoria inferior, però no hem d'oblidar que ens trobarem rivals molt seriosos i que juguen un paper molt important per pujar de categoria.

Com visqué l'equip els dies en els quals es parlava d'un possible descens a la Primera Divisió Estatal?
Sempre vàrem estar molt tranquils, perquè sabíem que no es podia cometre una injustícia com aquesta. L'única cosa que va causar un poc de rebombori va ser el fet que en parlassin els mitjans de comunicació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.