nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Contador: “L'hotel ha estat més dur que la carretera”

El guanyador del Tour 2009 reconeix que la seva relació amb Armstrong és nul·la

Alberto Contador, recent guanyador del Tour de França, va reconèixer que la seva relació amb el nord-americà Lance Armstrong, el seu company en l'equip Astana, "és nul·la", i va afegir que malgrat ser "un grandíssim campió", mai no li ha tingut admiració, "ni n'hi tindré", va afegir.

El ciclista de Pinto, que diumenge es va proclamar a París campió de la ronda francesa per segona vegada, va dir que "en aquest Tour han estat més durs els dies a l'hotel que a les carreres", ja que "la situació era tensa i delicada perquè la relació entre Lance i jo s'estenia a la resta de l'equip".

Contador va dir que entenia el seu director d'equip, el belga Johan Bruyneel, i va assegurar que "és normal" que tingués més afinitat amb Lance que amb ell, ja que són molts anys junts. A més a més, va aprofitar l'ocasió per donar l'enhorabona a l'americà pel seu tercer lloc en la classificació general.

Quan li demanaren pel seu futur, Contador no va aclarir res, i va dir que té contracte amb Astana: "Caldrà veure què passa". No sé on aniré, però tinc clar que serà un equip que estigui al cent per cent amb mi".

Per a Contador, que va ser rebut a la seu de la Comunitat de Madrid per la presidenta regional, Esperanza Aguirre, aquest segon Tour "té tan bon gust que el de 2007, encara que hagin estat diferents. Cada un té el seu encant", va dir. Sobre la possibilitat de guanyar cinc Tours com Miguel Indurain, el madrileny digué que no s'ho ha plantejat. "Vull gaudir de la bici i establir en cada temporada els objectius. A més, amb mi no comença una era", puntualitzà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per cremantdièsel, fa mes de 14 anys
Dos corredors amb un ego tan gran s'anulen a sí mateixos. Mai admiraré un ciclista que no sigui humil. Al manco n'Amstrong té un leitmotiv a darrera. En contador aquest ho fa perquè se creu ser déu amb pedals.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente