cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Miralles triomfa a Son Ferriol

Els M-30 dominaren la correguda de Son Ferriol, que acabà amb quatre d'ells en els primers llocs de la classificació

Un màster 30, Rafel Miralles, de l'equip Servibroker-Gomila), s'adjudicà en solitari el XXV Memorial Guillem Zuzama, organitzat pel Grup Ciclista de Son Ferriol amb l'IME i l'Associació de veïns del Pla de Son Ferriol. En la cursa, de 45 km, s'havien de fer 30 voltes a un circuit urbà de la localitat. Després de Miralles entraren tres màster 30 més, Santi Pinto (Caldentey), Emili Genovart (Tèxtil Insular) i Xavi Peris (Velo Ciutat). Cinquè, i primer dels sub 23, hi quedà Joan Marí Caldentey, seguit de Raúl Cardoso (B.Sancho), el primer corredor elit; i Toni Ballester (Fiat), el primer júnior. A continuació, entraren Tià Mascaró (Caldentey), Vicenç Pastor (Fiat) i Miquel À. Guerrero (Grup Fontanet).

En la categoria cadet triomfà de Sebastià Barceló (Aguamar), per davant Jeroni Esteva (Artà) i Lluís Borràs (Establiments). La primera cadet fou Marimar Santandreu, seguida de Xisca Gelabert, totes dues del Berritxaco.
Enric Mas (Artà) va guanyar en categoria infantil, seguit d'Hèctor Alfonso (A. Gelabert) i de Marc Buades (Establiments). Cristina Gomáriz va ser la primera nina. En alevins, la victòria fou per a Joan Tomàs (Aguamar), seguit de Pedro M. Xuggla (Big Mallorca) i Xavi Canyelles (Establiments). La primera nina va ser Marga López (Sineu).

Els veterans disputaren el XIV Trofeu Memorial Bernat Vallespir, al mateix ciruit. Phillipe Pinso (Inca), francès establert a Mallorca, va ser el primer de la general, seguit de dos M-40 més, Francesc Barceló (Gomila) i Arnau Albertí (Son Servera). El primer M-50 va ser Toni Mascaró (Velo Cituat) i el primer dels M-60, Fermín Andrés (Can Picafort). En la cursa de promoció s'imposà José Juan Barceló (Algaida), per davant Toni Coll i Bernat Mieras.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.