algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Nadal supera Gil amb ofici

El manacorí derrotà el portuguès en dos sets per 7-5 i 6-3 i ja és a vuitens

El manacorí Rafel Nadal es classificà ahir per als vuitens de final del Màsters 1.000 de Miami en derrotar amb ofici el portuguès Frederico Gil en dos sets (7-5 i 6-3) i 1 hora i 35 minuts de partit. El número 1 del món va tenir més problemes dels esperats per superar el número 74 del rànquing ATP, però no fallà en els moments clau del partit i continua avançant en el torneig. El mallorquí s’enfrontarà en la ronda següent amb el vencedor del duel entre el rus Igor Andreev i el suís Stanislas Wawrinka.

Rafel Nadal, que no s’havia enfrontat mai amb Frederico Gil fins ahir, encarrilà el primer set amb un trencament de servei en el tercer joc, però amb 3-2 i 40-30 a favor es descentrà i el portuguès ho aprofità per aconseguir el seu primer break i igualar el marcador. El tennista lusità, jugador procedent de la fase prèvia que en la ronda anterior havia eliminat el canoner croat Ivo Karlovic per un doble 6-4, es trobava còmode sobre la pista central de Miami i gràcies a un joc agressiu forçà el 5-5. Nadal, que en el primer set cometé un total de 18 errades no forçades, es posà les piles i tancà la primera mànega per 7-5.

Gil no abaixà els graços i començà el segon set amb força. De fet, trencà el servei del manacorí en el segon joc i es col·locà amb un amenaçador 0-2 i servei propi. Fou en aquest moment que Nadal decidí resoldre el matx per la via ràpida i, recuperant el seu millor joc, conquerí els quatre punts següents per deixar l’enfrontament vist per a sentència amb 4-2. L’orgull del portuguès li permeté guanyar el joc següent, però el número 1 del món no es deixà sorprendre aquesta vegada i tancà la victòria final per 6-3. Nadal pogué comprovar ahir que no hi ha rivals fàcils.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.