cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°

Ohlala Tirety vol repetir la victòria

El producte de la quadra Au-tirety és un dels favorits en la segona de les tres bateries del Gran Premi del Criador, encara que Ora Pro Nobis i Odessa Neca no li ho posaran fàcil

La reunió de l’hipòdrom de Son Pardo d’aquest diumenge s’obrirà amb la disputa de tres bateries del Gran Premi del Criador. Odysse de Font, Ohlala Tirety i Osiris són les favorites en la primera, segona i tercera sèries, respectivament, encara que amb diferents possibilitats. També destaca la cinquena correguda de la jornada, el premi Orange Fonyfon, en què el suec Lodbrok H.H. intentarà sumar la seva cinquena victòria de manera consecutiva dins el coliseu palmesà. En la primera prova de la reunió, Odysse de Font, guanyadora la setmana passada a Manacor, tindrà novament en Olga de Font la seva adversària principal, com ja va passar fa en l’anterior.

El ritme d’1,18 que va marcar la triomfadora del Gan Premi Nacional només va ser seguit per la de la quadra Morro, malgrat que en aquesta ocasió Oequina de Flo i Orxata d’Ite també es podrien ficar en la lluita per la victòria. Així mateix, Ohlala Tyrety va guanyar la setmana passada la seva sèrie del GP del Criador a Manacor i aquesta vegada intentarà repetir-ho dins Son Pardo per aconseguir la classificació directa per a la fase final. L’1,18,8 que va aconseguir la jornada anterior Ora Pro Nobis el converteix en el principal rival de la favorita, tot i que efectius com Odessa Neca i Oscureta Real B també podrien tenir opcions a ficar-se en la lluita pel triomf.

En la darrera bateria del Gran Premi del Criador, Osiris és a priori la favorita, encara que el seu registre d’1,20 de la setmana passada a Manacor fa pensar que pot tenir complicat repetir la victòria. Els seus adversaris més perillosos, Opera Mixò i Olé Olé, malgrat que no han aconseguit classificar-se entre els tres primers, tenen registres una mica millors que el de la favorita. En la cinquena cursa de la reunió, Lodbrok H.H. intentarà confirmar el seu bon moment de forma i obtenir el primer lloc per cinquena vegada consecutiva dins Son Pardo. En el seu darrer triomf, s’imposà amb un registre d’1.15.7, tot i que Kola Tonic es presenta en la prova amb un temps d’1,15,9. A més, Jarnac de Blary serà dins la lluita per la victòria, si repeteix el registre d’1,14,8 que aconseguí a començament de mes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.