• Màx: 17.04°
  • Mín: 10.98°
11°

Gran victòria del Palma Volei

L'equip balear s'imposà amb autoritat en la seva visita a l'Unicaja Almeria per 1-3

UNICAJA ALMERIA 1
PALMA VOLEI 3

UNICAJA ALMERIA: Josh Howatson (2), Sergio Noda (14), Vladislavs Hotulevs (10), Bogdan Olteanu (15), Pablo Nogal (-) i Juan José Salvador (5). Alexis Valido (lliure). També jugaren Víctor Viciana (2), Gustavo Delgado (1), Mario Ferrera (-), Juan Carlos Barcala (12) i Fredy Cedeño (3).

PALMA VOLEI: Stepanenko (6), García Torres (11) Sevillano (13), Concina (20), Torre (9) i Pérez (12). Contreras (lliure). També jugaren Díaz Romeral (3) i Pérez II (-).

PARCIALS: 18-25 (26 minuts), 28-26 (32 minuts), 23-25 (27 minuts) i 25-27 (32 minuts).

ÀRBITRES: Andrés T., Andrés i Francisco Sabroso.

El Palma Volei de la Superlliga masculina aconseguí una gran victòria contra l’Almería en un partit molt treballat i amb el qual els mallorquins tornen a ser el rival a batre aquesta temporada en la màxima categoria del voleibol espanyol.

L’equip balear es va imposar al seu etern contrincant per 1-3 en un igualat enfrontament que els de Marcelo Méndez varen saber definir en els moments clau. És aquí on el Palma Volei va demostrar la seva superioritat, ja que en tot moment va resoldre amb èxit les situacions crítiques del matx.

Els mallorquins guanyaren amb parcials de 18-25, 28-26, 23-25 i 25-27. El primer set se l’adjudicà amb claredat el Palma, però aquesta no va ser la tònica dominant en els restants, que foren molt equilibrats. En el tercer, els visitants es posaren per davant amb 23-24, mentre que en el darrer protagonitzaren una espectacular remuntada.