nubes dispersas
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

Odysse de Font, favorita i incògnita

A les regnes del manador alemany Uli Schneider, la campiona propietat de la Quadra MG tractarà d'imposar-se en la clàssica Campió de Campions per als tres anys a Son Pardo

La campiona Odysse de Font torna a la càrrega. Amb Uli Schneider a les regnes, l’efectiu de la Quadra MG haurà d’esvair els dubtes que planen sobre el seu retorn en la clàssica per als tres anys Campió de Campions, que es disputarà diumenge a Son Pardo. La incògnita és saber com respondrà la campiona després de quatre mesos sense competir. La seva darrera aparició va ser en el premi Caixa Rural, disputat el passat 25 de juliol a la pista palmesana, en la qual s’emportà la victòria.

Un altre dels dubtes que presenta és com rendirà en una distància, els 2.700 metres, en la qual no està acostumada a competir. Tot i que l’efectiu propietat de la quadra MG es presenta com la clara candidata a aconseguir la victòria en la sisena cursa del programa de Son Pardo, Oscureta Real B es presenta com l’alternativa al poder de la campiona. Amb dos segons i dos quarts en les seves cinc darreres sortides a Son Pardo, Francisco Vecina tractarà de donar la sorpresa.

Tres efectius es postulen com els integrants d’un grup que també pot lluitar per estar en les primeres posicions. Om d’Arc, Odin des Nells i Ohlala Tirety són els tres efectius que componen el grup. A les regnes de Joan Toni Riera, Om d’Arc ha demostrat que, malgrat la seva irregularitat en les seves darreres sortides a Ciutat, també és capaç d’arribar al final amb opcions.

Derbi dels 4 anys

Una altra de les corregudes destacades del programa de diumenge de Son Pardo és la quarta cursa, el Derbi dels 4 anys. També sobre 2.700 metres, Nacho Mar L es presenta com el gran favorit. El producte propietat de Ca n’Escafi està en un moment de forma pletòric, ja que ha guanyat quatre de les sis darreres curses (entre les quals el Gran Premi de la Diada de Mallorca) que ha participat a la pista palmesana i suma un segon i un cinquè en la resta. Antoni Frontera tractarà de donar continuïtat a aquesta bona ratxa. No Miris Prim, Neccia Love i New Star Blai completen el quartet de favorits per la cursa, ja que han demostrat que són capaços d’imposar-se al gran favorit, Nacho Mar L.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.