nubes dispersas
  • Màx: 10.62°
  • Mín: 7.47°
10°

Nadal: “L'Argentina és favorita però alerta amb Espanya”

El jugador manacorí va lamentar no poder ser a la final i afirmà que si no fos per la lesió de final de temporada hauria estat “un any perfecte”

El número u del tennis mundial, el mallorquí Rafel Nadal, va afirmar que per a la final de la Copa Davis, que es disputarà des del pròxim divendres en Mar del Plata, "l’Argentina és favorita", encara que va advertir que "Espanya és molt forta"."Sens dubte que em fa pena perdre’m la Davis, però crec que l’equip espanyol és molt fort i té grans jugadors que intentaran fer l’impossible per guanyar", va dir Nadal en una entrevista concedida al portal d’internet argentí infobae.com.

"Enfrontar-nos amb l’Argentina és gran repte sempre, independentment de la meva participació, perquè es tracta d’un equip grandíssim, amb excel·lents jugadors que ho donaran tot," va afegir. Segons el tennista mallorquí, "jugar com a visitant és sempre un desavantatge per a qualsevol equip". "Això ho sabem, però no sabria puntualitzar un nivell de possibilitats per a l’Argentina o Espanya. Si sé que serà duríssim i estic segur que serà tot un espectacle", va comentar. Quan li demanaren per qui és més perillós sobre pista dura dels argentins David Nalbandian o Juan Martín del Potro, Nadal va expressar que "els dos" en la mateixa mesura.

"Tots sabem com és de bo David, sobretot en aquesta part de la temporada que es juga en pistes cobertes. Però també Del Poltre està tenint el seu millor moment i va ser a Xangai on va jugar la Copa Màsters", va agregar. No obstant això, va dir que "ningú no és imbatible a cap superfície, i jo, lògicament, tampoc no ho som". Quan va fer una anàlisi personal del 2008, Nadal va dir: "Crec que és el millor any de la meva vida esportivamente parlant, per tot el que he guanyat. Llàstima d’aquesta darrera part de la temporada i la lesió al genoll que no em va permetre continuar competint i arribar a jugar la Davis. Si no, gairebé m’atreviria a definir-lo com un any perfecte". "Intent no pensar (en la lesió) i ser positiu. Vaig tenir lesions en el passat i problemes al genoll darrerament, com tothom sap. Però millor ni pensar en aquestes coses. S’ha de creure en el treball, en la prevenció i allà sí en la sort", va finalitzar.

"Jo volia Nadal aquí"

El tennista argentí David Nalbandián va lamentar profundament l’absència del número u del món, Rafel Nadal, a la final de la Copa Davis. "Jo volia que Nadal fos a la final. És un amic i perdre’s una eliminatòria decisiva no agrada a ningú. Ara les coses canvien una mica, però nosaltres continuam enfocats en allò que hem de fer sense importar qui tinguem davant", va assegurar a la roda de premsa oficial.

Per al número u argentí, Juan Martín del Potro, ja cal començar a pensar qui substituirà el manacorí i no té cap preferència sobre això. "M’és igual qualsevol, tots dos són molt difícils. Feliciano treu molt millor, però Verdasco juga més sòlid de fons", va indicar. Tanmateix, el de Tandil es va atrevir a enviar un missatge al capità espanyol Emilio Sánchez Vicario: "En realitat, em convé més Feliciano per tenir cura del físic, perquè Verdasco és més sòlid", va comentar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.