Els de Méndez es van imposar al Belgrad i mantenen les opcions de passar a la següent fase

PALMA VÒLEI: Sevillano, Torres, Pérez, García-Torres, Stepanenko i Concina –sextet inicial–, Contreras (lliure), Urnaut i Carinelli.

ESTRELLA ROJA BELGRAD: Dokic, Terzic, Rasic, Zindovij, Bojovic i Mitic –sextet inicial–, Majstorovic (lliure) i Culafic.

PARCIALS: 25-20, 20-25, 25-18 i 25-19.

ÀRBITRES: Chaladay (França) i Grieder (Suïssa).

El Palma Vòlei va defensar ahir amb èxit les seves opcions d’accedir a la següent ronda de la Lliga de Campions de voleibol masculí després de derrotar 3-1 l’Estrella Roja de Belgrad. L’equip mallorquí sabé reaccionar després de perdre el primer partit a Bèlgica davant el Roeselare (3-0) i aprofità el factor pista per poder vèncer un rival que només va oposar resistència en el segon set, que es va adjudicar per 20-25. Sumà així la primera victòria de la primera fase del torneig europeu.

En els altres tres sets, el Palma va ser molt superior gràcies a l’encert de Leandro Concina i als bloquejos d’Stepanenko, mentre que l’Estrella Roja es va anar dissolent, tot i que va arribar a tenir avantatge en el quart set. El sextet mallorquí va cimentar el seu triomf a la xarxa i sumà punts molt importants en el bloqueig. A més, els errors que cometeren els rivals facilitaren el primer triomf del Palma a la Lliga de Campions.