Treballada victòria del Palma davant el Terol

PALMA VÒLEI: Sevillano, García-Torres, Ibán Pérez, Concina, Stepanenko, Torre i Contreras (lliure). També juugaren Jaime Pérez i Urnaut.

CAI VOLEIBOL TEROL: Martins, Hernán, Vega, Torres, Giacomini, Atanasov i Llenas (lliure). També jugaren Morata, Cocolina i Ariño.

PARCIALS: 26-24 (30 minuts), 25-22 (30 minuts) i 25-21 (24 minuts).

ÀRBITRES: D. Fernández i X. Fernández.

El Palma Vòlei va eliminar ahir per la via ràpida (3-0) un dels aspirants a treure-li el títol de campió de la Superlliga en aquesta temporada, el CAI Voleibol Terol. Encara que l’equip aragonès no va poder guanyar cap set al poliesportiu Toni Pizà davant els homes de Marcelo Méndez, no els varen facilitar el triomf gens ni mica. El primer set va ser el més igualat de l’enfrontament disputat i els visitants varen aconseguir dominar el marcador durant els primers punts (6-8). A poc a poc, els de Méndez, liderats en atac per Ibán Pérez i Leandro Concina, es varen col·locar per davant i s’emportaren el parcial per un ajustat 26-24.

En segon capítol va seguir un guió semblant al del primer. Els visitants intentaren marxar en els primers compasos, però foren una altra vegada controlats pels palmesans, que tornaren a emportar-se el set per 25-22. El Palma va tenir menys problemes per tancar el matx en la darrera part, ja que la va dominar de manera clara des del començament i l’acabà de rematar amb un parcial de 25-21. Amb aquesta victòria, l’equip palmesà continua encapçalant la classificació de la Superlliga després de quatre jornades. És l’únic equip imbatut que queda juntament amb el Tarragona, que ahir es va imposar també per 3-1 al Vigo Valery Karpin.