muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

“El futur del voleibol mallorquí està en joc”

El president del Palma Vòlei, Ricardo Ramos, repassa l'inici de la Lliga que està protagonitzant l'equip i la precària situació econòmica en què es troba el club

El president del Palma Vòlei, Ricardo Ramos, continua la seva tasca perquè el club sobrevisqui després d’un estiu molt mogut. De totes maneres, el Palma Vòlei masculí s’ha situat líder de la Superlliga després d’haver guanyat els tres primers partits de la competició, de la qual són els actuals campions. La temporada passada acabava amb l’anunci de la fusió dels dos equips que militaven en la màxima categoria del voleibol espanyol, tant masculí com femení, el Drac Palma i l’Ícaro Palma, després dels problemes econòmics que arrossegaven per l’esclat de la bombolla immobiliària.

Tal com explicava el mateix Ramos, "continuam amb els mateixos problemes" econòmics. "Des del Palma Vòlei encara cercam recursos per poder tirar endavant. Hem acordat un pla de viabilitat amb els jugadors per tal de poder continuar en la competició", declarà Ramos. A més, també va recordar que, a part de la retallada en la subvenció de més de la meitat del que rebien, des de la Conselleria encara no han abonat la majoria de la quantitat corresponent a la temporada 2007/08.

"Dels 330.000 euros que ens havien de donar per a la temporada 2007/08 només n’hem cobrats 30.000", va recordar el president, per afegir que encara "no sabem res del moment en què es faran efectives les ajudes". El que Ramos té clar és que la crisi no afecta només el Palma Vòlei, sinó que tots els clubs de la Superlliga pateixen per poder tirar endavant. "La crisi econòmica ha afectat totes les plantilles, cosa que ha provocat que la competició sigui molt més igualada i que no hi hagi dominadors clars de la Superlliga", indicà el president, que a pesar de les dificultats creu que s’ha confeccionat "un bon equip".

"Des del principi volíem donar continuïtat al projecte de les temporades anteriors. Volíem mantenir un equip fort tot i la renovació que havíem de dur a terme. Dimecres (avui) tindrem una bona pedra de toc per conèixer el nostre nivell contra el CAI de Terol", analitzà Ramos. El matx que el conjunt dirigit per Marcelo Méndez va disputar diumenge contra l’UCAM de Múrcia a la seva pista, serveix per exemplificar l’altíssima competitivitat i la dificultat per poder sumar victòries, ja que per emportar-se el triomf de terres murcianes els mallorquins s’hagueren d’esforçar de valent.

"El partit de Múrcia demostra la igualtat que hi haurà aquesta temporada en la Lliga regular, ja que la promoció pel títol és diferent. No trobarem cap dominador clar, ja que nosaltres per guanyar un equip que ha pujat enguany, com és el Múrcia, haguérem de lluitar molt", destacà Ramos, que de la mateixa manera que en la campanya passada fixa l’objectiu en el títol de campions de la Superlliga. "El Terol, l’Almeria, el Tarragona i nosaltres som els candidats al títol", aventurà un president que continua a l’espera de poder pagar a la plantilla del Vòlei Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.