algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Nadal debuta davant Serra

El tennista mallorquí s'estrenarà al Màsters Sèries de París davant el jugador local a qui ha superat en les dues ocasions prèvies en què s'han enfrontat

El tennista francès Florent Serra serà el primer rival del número u del món, el mallorquí Rafel Nadal, en el torneig de París, darrer Màsters Sèries de la temporada, mentre que l’alemany Philipp Kohlschreiber serà el de David Ferrer. Serra es va classificar ahir per a la segona ronda després de derrotar en un partit disputat l’argentí Guillermo Cañas i ara tractarà d’emular la gesta del seu compatriota Gilles Simon en el Mutua Madrileña Màsters Sèries de Madrid quan ve derrotar el tennista mallorquí en un emocionant i maratonià matx que es decidí en el tie break del tercer set.

Tanmateix, l’estadística no somriu al gal, que ha estat superat pel número u en els seus dos únics xocs, ambdós enguany. Primer va rebre un sever correctiu en la segona ronda de l’Obert d’Austràlia (6-0, 6-2, 6-2) i després en la mateixa ronda en el Màsters Sèries de Cincinnati (6-0, 6-1). D’altra banda, David Ferrer començarà la defensa d’una plaça per repetir presència a la Copa de Mestres de Xangai (la Xina) davant del perillós alemany Philipp Kohlschreiber, mentre que el suís Roger Federer debutarà davant d’un altre rival complicat com és el suec Robin Soderling, recent guanyador a Lió.

Serra acaba amb Guillermo Cañas

El proper rival de Rafel Nadal s’imposà a l’argentí Cañas després de tres ajustats sets (4-6, 7-5 i 6-3), recuperant-se després que el sud-americà guanyàs la primera mànega. El francès, que ve de la ronda prèvia, enfonsà una mica més un Cañas que està vivint un final de temporada horrible.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.