cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 25°
31°

Canonica supera Olazábal, Rose i Kaymer al Pula Golf

Els quatre jugadors es varen enfrontar a l'Island Skin Games sota la modalitat Skins Game, en què cada forat té un premi econòmic

L’italià Emmanuele Canonica s’imposà ahir a les instal·lacions del Pula Golf als Island Skins Games. Canonica fou el millor del quartet participant, que també va estar format per José María Olazábal, Justine Rose i Martin Kaymer. Pula va reunir els quatre jugadors per enfrontar-se sota la modalitat Skins Games, en la qual cada forat té un premi econòmic, que en cas d’empat s’afegeix al següent fins que un jugador ho guanya.

El primer guanyador de la jornada va ser Olazábal, en fer un birdie en el forat 1, que tenia un valor de 6.000 euros; en el forat 2, par 3, es va produir l’empat en complir tots el par; en el 3, Justin Rose va fer un birdi per adjudicar-se el premi acumulat en els forats 2 i 3; en el 4 empataren amb birdie Canonica i Kaymer; en el 5 foren Rose i Kaymer els que aconseguiren un birdie, mentre que en el 6 Rose i Canonica empataren amb un encert. En el 7, nou birdie d’Olazábal i Canonica, mentre que en el 8 els quatre jugadors feren par. En el 9 Canonica s’adjudicà el premi acumulat des del forat 4 en ser l’únic jugador que aconseguí salvar el par.

Olazábal guanyà el forat 10 amb un birdie; en l’11 empatà amb Rose, i l’acumulat d’aquest i el 12 se’ls va endur Canonica amb un altre birdie. En el 13 empataren Kaymer i Canonica, i Olazábal s’adjudicà el premi acumulat en el 14. En el 15 empataren 3 jugadors amb el par. El 16 ho igualaren Kaymer i Canonica, i aquest es va endur l’acumulat en el 17. En el darrer forat de la competició va ser una vegada més l’italià Emmanuele Canonica el que s’imposà davant els seus companys per endur-se’n el major premi, de 228.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.