cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

El Palma no cedeix

Els de Marcelo Méndez s'imposaren en la seva visita a Múrcia per 1-3. Els palmesans continuen al capdavant de la taula

UCAM MÚRCIA 1
PALMA VÒLEI 3

UCAM MÚRCIA: Crespo (7), Parres (5), Lamus (20), Silva (13), Santos (7) Ferrandez (5) i Marco (lliure). També jugaren Sacrest (-), Ronchi (1) i Cuesta (-).

PALMA VÒLEI: Sevillano (10), García-Torres (15), Ibán Pérez (18), Concina (16), Stepanenko (9), Torre (2) i Contreras (-). També jugaren Díaz (-), Jaime Pérez (-).

PARCIALS: 26-24, 23-25, 23-25 i 22-25.

ÀRBITRES: García i Godoy.

El Palma Vòlei es manté al capdavant de la classificació de la Superlliga masculina de voleibol, després d’haver-se’n disputat la tercera jornada. La victòria que aconseguiren els homes de Marcelo Méndez ahir al poliesportiu Príncep d’Astúries contra l’UCAM Múrcia per 1-3 els deixa empatats amb el CAI Terol i amb el Vòlei Tarragona en la primera posició. El Palma va passar més problemes dels esperats per desfer-se d’un equip que ha pujat enguany, com el Múrcia. Els balears hagueren de remuntar un primer set en contra, i s’hagueren de sobreposar als mínims avantatges que els cedia l’equip murcià, dirigit per Agustín Correa.

El partit va començar amb els locals convençuts que podien imposar-se al campió. Amb aquest convenciment, els de Correa arribaren al darrer tram del primer set amb sis punts de diferència. L’accelarada final de l’equip de Palma, on acurçaren el marcador fins al 26-24 final, feia presagiar un canvi en el domini del joc. Així va ser. El Palma ja no va tornar a perdre la iniciativa en el marcador, encara que el Múrcia no cedia més de dos punts d’avantatge.

Tanmateix, la major experiència dels vigents campions de la Superlliga, liderats per Iban Pérez, amb 18 punts, i per Leandro Concina, amb 16, resolgueren els moments decisius per als deixebles de Marcelo Méndez. D’aquesta manera, i després de la victòria del CAI Terol i la del Vòlei Tarragona contra el Futbol Club Barcelona i el Tenerife Sur respectivament, el conjunt de Palma no cedeix terreny al capdavant de la classificació. En la pròxima jornada els mallorquins rebran la visita del CAI Terol, en un duel en el qual lluitaran pel lideratge.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.