nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

L'Inca vol confirmar la seva permanència

El Ford Burgos manté encara mínimes opcions de disputar la fase final d'ascens a la Lliga ACB

El Bàsquet Inca realitza avui el seu darrer desplaçament en la Lliga regular. Una setmana abans de rebre a casa l'Aigües de València, de Gandia.Els homes de José Luis Abós s'enfronten avui, a les 21 hores, en el pavelló municipal el Plantio de Burgos al conjunt local. Els àrbitres prevists són l'andalús Morales Ruiz i el canari Santana Morales. El Ford Burgos ha perdut deu dels 17 partits disputats en la seva pista. Els vuit primers consecutius i després contra el Bruesa (64-89) i el Villa de los Barrios (73-78). El conjunt castellà que, substituïa Gonzalo García per Andreu Casadevall, es troba a una zona tranquil·la.

L'equip manxec s'imposà a domicili del Baloncesto Melilla en la jornada anterior per 75-81. És un resultat que permet que el conjunt de Castella mantingui esperances de disputar la fase final d'ascens. Tot depèn dels resultat del Melilla, que jugà contra l'Aigües de València i del Ciudad de La Laguna canari que juga a Alacant contra el Costa Blanca.A Melilla, Casadevall comença amb el següent quintet inicial: l'exinquer, l'argentí Adrián Boccia, de base, el seu compatriota Diego García, d'escorta, el veterà César Sanmartin, d'aler, un tercer argentí, Diego Lo Grippo, d'ala pivot, i Manu Gómez, l'exjugador de l'Alacant i del Valladolid, de pivot.

Després jugaren l'exbase del Palma Raúl Mena, el búlgar Yordan Bozov, un altre «número 4». L'aler José Ramón Esmoris i, un altre argentí, el pivot Martín Leiva, que aquests darrers dies com que estava tocat no pogué entrenar.L'equip inquer dedicarà durant tot el partit una especial atenció al resultat de l'enfrontament de Saragossa. El Cai després de derrotar L'Hospitalet és equip ACB. Més de 11.000 espectadors no es volgueren perdre la festa. La victòria dels homes de Curro Segura assegura també la permanència del club del Raiguer a la Lliga LEB Or, sense l'obligació de guanyar al Plantio.

José Luis Abós pogué disposar contra el Ciutat de Huelva amb els recuperats Joan Riera, Marc Blanch i Danya Abrams. El tècnic declarà en la roda de premsa que s'ha d'acabar la recta final de la Lliga amb els milllor resultats possibles. Una setmana més tard acabarà aquesta fase de la Lliga per als inquers, en el Palau d'Esports, contra l'Aigües de València de Gandia, un conjunt que també està col·locat en zona baixa de la classificació de la Lliga regular.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.