algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

El Mallorca vol conquerir La Catedral

L'equip de Manzano espera mantenir viu el somni europeu davant l'Athletic de Bilbao

76868
Els jugadors de l'Athletic celebren el gol d'Urzaiz davant un Moyà resignat, en un partit precedent.

El Reial Mallorca visita avui (17.00 hores) el mític estadi de San Mamés, on es veurà les cares amb l'Athletic de Bilbao en un partit en què tant els balears com els bascs apuraran les seves darreres opcions de classificar-se entre els sis primers del campionat de Lliga i poder, d'aquesta manera, disputar la Copa de la UEFA la pròxima temporada. El conjunt que entrena Gregorio Manzano, després de les seves dues darreres victòries contra el Múrcia (1-4) i el Racing de Santander (3-1), es troba a només cinc punts del Sevilla, que marca la frontera amb la zona europea i que aquesta jornada rep la visita del Valladolid. Els andalusos just han sumat un dels sis darrers punts i han mostrat signes de feblesa. El Mallorca intentarà aprofitar aquesta circumstància i el seu bon moment de forma per escurçar distàncies.

Per la seva banda, l'Athletic de Bilbao arriba a la cita amb només un punt menys que els vermellencs i amb el mateix objectiu en l'horitzó. A més de les seves aspiracions europees, el Mallorca afronta la recta final del campionat amb dos atractius reptes per assolir: Ajudar Dani Güiza a convertir-se en el primer pitxitxi del conjunt illenc i aconseguir la millor marca golejadora de la seva història.Güiza ha marcat fins ara 22 gols i es troba a només un del màxim golejador del campionat, el sevillista Luis Fabiano.

Per altra banda, en les 34 jornades que s'han disputat, el Mallorca ha marcat un total de 59 gols, i es troba a només dues dianes del millor registre anotador de la seva història, aconseguit la temporada 2000/01 amb Luis Aragonés a la banqueta. Per jugar contra l'Athletic, Gregorio Manzano recupera el defensa Iván Ramis i el mitjapunta Ariel Ibagaza, després de tres setmanes absents de les convocatòries a causa de sengles lesions, però perd el migcampista Jonás Gutiérrez, que pateix molèsties en un genoll, i el defensa Héctor Berenguel, per sanció.

El tècnic andalús confiarà molt probablement en el mateix onze que posà en escena les dues darreres jornades, amb l'única novetat de Molinero per Héctor en el lateral dret. Ibagaza i Ramis, tot i estar plenament recuperats, veuran l'inici del matx des de la banqueta. Així les coses, el Mallorca podria jugar amb Moyà a la porteria; Molinero, David Navarro, Nunes i Fernando Navarro en defensa; Basina, Varela, Valero i Arango formant un rombe en el centre del camp, i Webó i Güiza en punta d'atac.

Completen la convocatòria Els porter Lux, els defenses Iván Ramis i Ballesteros, els migcampistes Tuni, Castro i Ibagaza i el davanter Trejo.Per la seva banda, el tècnic de l'Athletic de Bilbao, Joaquín Caparrós, podria apostar per un onze inicial format per Armando, Iraola, Gurpegui, Amorebieta, Del Horno, Susaeta, Garmendia, Javi Martínez, Gabilondo, Etxeberria i Llorente.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.