El conjunt mallorquí superà el Múrcia en cinc sets i iguala el play off pel títol

Múrcia 2

Ícaro Palma: Maculewicz, Florentino, Cruz, Ritschelova, Mammadova i Glod -equip inicial-, López (lliure), Rodríguez i Swienewicz.

Múrcia: Arimatei, Fernández, Rivera, Glinka, Moreira i Rogerio -equip inicial-, Zilio (lliure), A. Fernández, Pérez i Castaño.

ÀRBITRES: David Fernández i José María Sánchez

Parcials: 26-24, 21-25, 16-25, 25-17 i 15-12 en 27, 26, 23, 22 i 15 minuts, respectivament.

L'Ícaro Palma aconseguí empatar el play off pel títol en superar el Múrcia (3-2) en un partit vibrant i de gran intensitat. El conjunt mallorquí s'anotà la victòria, després d'una hora i cinquanta-tres minuts de lluita intensa. El fet que ambdós equips aconseguissin després de cinc sets un total de 103 punts indica la igualtat que presidí el partit.

El primer set fou espectacular, molt igualat, però el conjunt d'Ernesto Rodríguez aconseguí el parcial. Just petits detalls havien inclinat el set a favor del conjunt mallorquí, que atacava no sense problemes i es mostrava sòlid en el bloqueig.

El Múrcia és un equipàs i reaccionà en el segon parcial. El set fou igualat, però després de 26 minuts de lluita s'inclinà contra les deixebles de Rodríguez. El conjunt de Paulo Barros havia igualat el partit, però res no estava decidit. El conjunt mallorquí semblà no encaixar bé la derrota en el segon parcial i el tercer set fou molt més fàcil per al Múrcia. Un clar 25-16 en 23 minuts posava en avantatge el conjunt de Barros i deixava l'Ícaro Palma ben a prop de la derrota. Tanmateix, quan pitjor ho tenia el conjunt palmesà arribà el millor joc. Les deixebles d'Ernesto Rodríguez mostraren la seva millor cara i en 22 minuts s'anotaren el set i deixaren el partit igualat a dos parcials.

Faltava aleshores el cinquè i definitiu set. El partit no podia estar més igualat i qualsevol resultat encara era possible. L'Ícaro Palma mostrà en els moments decisius la seva millor imatge i aconseguí el cinquè i definitiu set amb relativa comoditat (12-15).

El conjunt d'Ernesto Rodríguez havia patit de valent, però va acabar anotant el triomf. Avui, tindrà lloc el tercer partit. Serà a les 18.30 hores, una altra vegada al Palma Arena. El duel es presenta, com sempre davant el Múrcia, molt igualat, però en aquesta ocasió el conjunt de Rodríguez gaudirà de l'avantatge que suposa haver guanyat el segon duel del play off final pel títol.