algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.26°

Nadal fa bons els pronòstics

El manacorí superà ahir l'argentí Chela i ja es troba a semifinals

E.P. Barcelona.

Rafel Nadal, número dos del món i principal favorit en el torneig, es classificà per a les semifinals de la 56a edició del Trofeu Comte de Godó, que es disputa en el RCT Barcelona, després de derrotar als quarts de final l'argentí Juan Ignacio Chela per 6-4 i 6-2 en una hora i 42 minuts.

Tot i que Nadal era el gran favorit, Chela, número 37 del món, sorprengué d'inici el manacorí i els aficionats amb un gran joc des del fons de la pista. El tennista de Buenos Aires es col·locà amb 4-2 i el servei a favor seu, però perdonà i, des d'aleshores, Nadal dominà el joc amb claredat per guanyar el set per 6-4.

En el segon parcial, el manacorí jugà molt més còmode tant al servei com a la resta i realitzà un grapat de jugades de mèrit que aixecaren el públic dels seus seients. Al final, i després de rompre el servei de Chela en dues oportunitats, va assolir el set amb comoditat per 6-2.

D'aquesta manera, Nadal arriba a les semifinals del Godó per tercer any consecutiu i fa una passa més per convertir-se en el primer tennista que guanya en quatre ocasions el trofeu barceloní. Així mateix, amb la victòria sobre Chela, el de Manacor suma ja 101 triomfs en els darrers 102 partits (només va perdre davant Roger Federer la final de Hamburg el 2007). Nadal s'enfrontarà ara amb l'alemany Denis Gremelmayr, qui ahir va derrotar Nicolás Almagro per 6-2, 3-6 i 7-6.

Després del triomf d'ahir, Rafel Nadal suma 376 punts i iguala Novak Djokovic com a número 1 de l'ATP Race del 2008, la classificació dels millors jugadors de la temporada.

Si Nadal aconsegueix passar a la final del Comte de Godó es col·locarà com a número 1 de l'ATP Race en solitari i superarà tant Djokovic com Roger Federer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.