algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Nadal i Moyà debuten avui a Miami davant Becker i Mahut

El manacorí intentarà aconseguir el primer títol de l'any

Rafa Nadal cercarà a partir d'avui el primer títol de l'any en debutar, ja a la segona ronda, al Màsters Sèries de Miami davant l'alemany Benjamin Becker (17.00 h) mentre que Carles Moyà iniciará la seva aventura enfront del francès Nicolás Mahut (15.00 h).

Nadal, segon tennista del món, sortirà a la pista central de Crandon Park de Key Biscayne amb la intenció d'anar superant rondes per tal d'acumular punts amb una doble intenció: intentar continuant retallar punts a Federer i, el que és més difícil, no deixar que Djokovic s'apropi. El manacorí declarà ahir a Miami, respecte al seu discret inici de temporada, que «m'he trobat massa cansat en aquest inici d'any i per tant lent. No tinc altra excusa». Demanat respecte a l'amenaça Djokovic, Rafel explicà que «Djokovic ha tingut un gran any i pot ser número 1 del món en qualsevol moment, però Federer i jo encara som amunt i haurem d'esperar el que succeeeix aquí».

Becker, el rival de Nadal, ha aconseguit enguany uns quarts de final a Adelaida i Memphis, i no hauria de ser perill per al manacorí. El serbi Novak Djokovic també debutarà a Miami avui davant el gairebé desconegut Anderson mentre que el número 1 mundial, Roger Federer, ho ferà demà, tots a segona ronda en ser caps de sèries. En la segona jornada del campionat disputada ahir i corresponent a la primera ronda, els espanyols Santiago Ventura, Guillermo García López i Óscar Hernández foren eliminats respectivament per l'argentí José Acauso, l'alemany Nicolás Kiefer i el belga Xavier Malisse. El català Albert Montañés passà ronda en superar el japonès Kei Nishikori per 7-5 i 6-2.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.