cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

Vicenç Grande: «Hem d'estar centrats en la Lliga»

El president del Reial Mallorca, Vicenç Grande, no volgué entrar a valorar possibles fitxatges o renovacions i afirmà que ara és l'hora «d'estar centrats en la Lliga». «És ver que tenim intenció de xerrar de la renovació de Moyà, però ara ens hem de centrar en la Lliga, en els nou partits que queden», manifestà el president de la Societat Anònima Esportiva, que reclamà el suport de l'afició per als dos partits a l'ONO Estadi. «Vénen tres partits molt difícils. És molt important que véngui l'afició en els dos pròxims partits al nostre camp, perquè el Madrid i el Sevilla no seran fàcils i jo tenc la il·lusió de puntuar», afegí Grande.

De totes maneres, el president va reconèixer que el porter «coneixia les nostres intencions, però és un tema encara verd».«Hi ha intenció de renovar-lo, com n'hi ha amb d'altres, però ens hem d'asseure per parlar-ne. Hem d'esperar una mica, fins que tenguem 44 o 45 punts, per moure el tema. Ens hem de centrar en la salvació», afirmà, encara que s'han citat per començar a negociar.

D'altra banda, el president també es va referir a la renovació del central pobler Ivan Ramis, que en aquests moments es troba en punt mort.«És un tema diferent perquè fa mesos que en parlam amb Ramis, perquè acaba contracte. Estava pràcticament fet, ell diu que vol quedar al Mallorca i si és així, quedarà. Ara hem de conèixer la seva voluntat i la del seu representant», sentencià Vincenç Grande tirant un dard enverinat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.