algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Nit de Llevant brillà amb llum pròpia

L'egua de la quadra Distribuïdora Llevant conquerí el GP del Criador dels 4 Anys

P.BATLLE. Palma.

Nit de Llevant, a les regnes d'Antoni Frontera, es proclamà vencedor del Gran Premi del Criador dels 4 Anys que es dugué a terme ahir a l'hipòdrom de Son Pardo. El producte de la quadra Distribuïdora Llevant SL s'imposà amb autoritat en una final dotada amb 38.700 euros en premis, amb un registre d'1.15.4 per davant el gran favorit New Star Blai (1.15.6), Nacho Mar L (1.15.7) i Nepal (1.15.7).

Nit de Llevant ja demostrà el seu bon moment de forma en imposar-se sense problemes en la semifinal B amb una marca d'1.17.3, sensiblement més lenta que l'aconseguida en la semifinal A, que guanyà Naronica amb una marca d'1.16.7. Malgrat aquesta victòria, parcial, l'egua de la Quadra Can Duran s'hagué de conformar amb la cinquena posició en la final.

La cita, una de les més esperades del calendari, no disposà de la presència de l'últim vencedor en el Gran Premi Nacional, Nardon DF, que continua entrenant-se i competint per terres alemanyes. Aquesta absència atorgava el paper de favorit a New Star Blai, l'altre líder generacional, però la joia de la Quadra Can Candil, tot i anar sempre en les primeres posicions, es va veure sorprès en els metres finals per una Nit de Llevant que féu gala d'un esprint final prodigiós. La marca d'1.15.4 fou la més ràpida aconseguida ahir en la reunió de Son Pardo, que constà de deu proves.

Cal destacar que la final de consolació fou guanyada per Nespla SC amb un registre discret d'1.18.4 per davant Nelca (1.18.7), Nelu RS (1.18.9) i Novacion JR (1.19.0).

També aixecà molta espectació la disputa del Premi Baltasar Estelrich per a exemplars internacionals, en què la victòria fou per a Khymour, que va córrer a les regnes d'Antoni Riera a 1.18.3.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.