• Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
16°

Passa de gegant cap a la permanència

El Menorca pateix per vèncer el Iurbentia Bilbao (72-71) i es manté dues victòries per sobre del descen

VIVEMENORCA 72
IURBENTIA BILBAO 71 <>VIVEMENORCA:
Ivanov (9), Varda (21), Marinovic (0), Shirley (10), Stojic (9) -cinc inicial- Cazorla (0), Stefanov (4), Moss (12), M. Fernández (0) i Guzmán (7).
IURBENTIA BILBAO: Huertas (4), Recker (14), Banic (12), Lewis (11), Pasalic (4) -cinc inicial- Savovic (2), Salgado (9), Vázquez (2), Rancik (2) i Ilic (11).
ÀRBITRES: Hierrezuelo, Murgui, i García León. Sense eliminats.
PARCIALS: 16-20, 35-38 (descans), 53-54 i 72-71 (final).

EFE. Maó.
El ViveMenorca va fer una passa de gegant en la lluita per la permanència en imposar-se a l'Iurbentia Bilbao (72-71) en un partit molt igualat i tremendament disputat fins als últims instants. Els jugadors que entrena Ricard Casas continuen forts a casa amb 9 victòries en els últims onze partits i estan a un pas de la salvació. Ratko Varda amb 21 punts i Kaloyan Ivanov amb 9 punts i 20 rebots es van convertir en les figures del xoc. L'encontre va arrencar amb un intens primer quart en el qual els atacs prevalien sobre les defenses. Per part local, Ratko Varda s'erigia al seu bastió anotador amb 12 punts i acompanyat per Ivanov amb 4. El següent quart va començar amb un triple de Ratko Varda, l'home més en forma dels locals sobre el qual girava el joc interior del seu equip, encara que després es va afegir el pivot nord-americà Chris Moss. Ricard Casas havia de moure la banqueta constantment per mantenir la intensitat i no veure's sorprès per l'Iurbentia Bilbao que va arribar al descans amb avantatge de 3 punts. Un nou triple de Varda indicava el camí a seguir per aguantar el bon joc bilbaí en la represa del partit. Els menorquins van fer la volta al marcador (53-50) i amb el suport del seu rebot defensiu mantenien les aspiracions. En l'últim període, l'empenyorament dels dos equips per tirar el partit endavant va fer que la concentració fos màxima. La brillant actuació de l'ala pivot búlgar Kaloyan Ivanov amb 9 punts i 20 rebots, així com el base local J.M. Guzmán van ser determinants en el desenllaç del xoc. La victòria local es va forjar, finalment, amb dos tirs lliures de Shirley (72-71). Luke Recker, que havia tingut el partit a les seves mans, va fallar un triple sobre la botzina.