algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
15°

El derbi de l'agonia

CB Palma i Bàsquet Inca, immersos a la zona baixa de la taula i separats per només un triomf, disputaran un duel fratricida

Sense temps per pair la darrera jornada arriba la segona entrega del derbi mallorquí de la Lliga LEB Or. CB Palma i Bàsquet Inca disputaran un matx agònic, el resultat del qual pot deixar molt tocat el perdedor.

Els palmesans, catorzens, avantatden de només una victòria els del Raiguer, penúltims amb vuit triomfs. En un duel fratricida, el vencedor veurà l'objectiu de la permanència més a prop, mentre que en cas contrari, s'encendrien els llums d'alarma.

Àngel Colino i José Luis Abós són conscients de la importància que té el matx per les aspiracions d'ambdós conjunts, de manera que a la intensitat pròpia d'un derbi s'hi afegirà l'ansietat que provoca la possibilitat de caure en la zona de descens.

El tècnic del CB Palma, Àngel Colino, recordà que després de les tres derrotes consecutives que han recollit, l'objectiu passa de lluitar per entrar a la zona playoff a fer-ho per evitar el descens. «Estam ficats en una ratxa negativa de la qual hem d'intentar sortir tan aviat com sigui possible. El primer objectiu és ara la salvació», sentencià Colino. El tècnic extremeny fou clar en anunciar que «sempre és un bon moment» per disputar un derbi, ja que són «partits diferents».

«Arriba en mal moment des del punt de vista dels resultats. Un derbi és un partit diferent en el qual no crec que hi influeixi que estiguem en una ratxa negativa», va destacar Colino.

José Luís Abós, per part seva, destacà que tot i que no tenen ànim de revenja per la derrota que sofriren a la primera volta, ja que els triomfs sumen igual contra el Palma que contra un altre equip, una victòria significaria «una passa endavant per sortir del túnel».

«Som conscients que guanyant feim una passa endavant i salvam un escull. Veuríem la llum un poc més a prop», manifestà l'inquer.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.