nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

El millor homenatge als nostres campions

El Consell de Mallorca premià els esportistes escolars més destacats de l'any 2007 en una gran gala

PEP VERGER. Palma.

Un nou impuls. Dolça Mulet, consellera d'Esports i Promoció Sociocultural del Consell de Mallorca, ha capgirat enguany la Gala de l'Esport, que arribava a la setena edició. En un acte multitudinari -al voltant de 500 persones- duit a terme al restaurant algaidí de Binicomprat, el Consell de Mallorca va retre homenatge als esportistes mallorquins en edat escolar que durant el 2007 han acabat entre els tres primers en competicions oficials, tant d'àmbit estatal com internacional.

La gala, presidida per Dolça Mulet, consellera d'Esports i Promoció Sociocultural del Consell de Mallorca, gaudí també de la presència de Mateu Cañellas, conseller d'Esports i Joventut; Antoni Seguí, director insular d'Esports; i Francisca Sampol, assessora de l'Institut Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Palma. L'exgimnasta Elena Gómez i el ciclista Joan Llaneras foren els convidats estel·lars i el perfecte mirall per als joves esportistes.

Es va homenajar així més de 150 joves esportistes, que acudiren a la cita acompanyats de pares i directius de les respectives federacions. Abans d'iniciar l'entrega de distincions, es va guardar un emotiu minut de silenci en memòria d'Antoni Lladó, que fou coordinador comarcal de l'esport escolar de la comarca de Migjorn i exregidor d'Esports de Campos. Finalitzà amb una gran ovació.

L'acte, que inclogué l'actuació estel·lar de Marga Pocoví, serví també per homenatjar dos homes que s'han distingit durant anys per la dedicació al món de l'esport. Enguany, es distingí, amb una escultura de Xavier Llull, Joan Pons Adrover, promotor, entrenador i organitzador de proves esportives, i Marcel·li Got, entrenador de bàsquet, voleibol, director esportiu de ciclisme, monitor de vela, llicenciat en ciències de l'activitat física i vinculat al món de l'esport des de sempre. A més, el Consell de Mallorca volgué premiar sa Nostra per la feina a favor de l'esport escolar. El president de la caixa d'estalvis Fernando Alzamora fou l'encarregat de recollir el premi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.