nubes dispersas
  • Màx: 18.29°
  • Mín: 8.69°
18°

Dos quarts llocs per finalitzar

Ruth Beitia i Mayte Martínez no aconseguiren pujar al podi

La selecció espanyola d'atletisme va tancar la seva participació en el XII Campionat del Món en pista coberta disputat a València amb els dos quarts llocs de Ruth Beitia en salt d'alçada i Mayte Martínez en 800, en una jornada en què la russa Ielena Soboleva va batre el seu propi rècord del món de 1.500.

Espanya iguala així la participació que va tenir a Indianapolis el 1987 quan només va aconseguir una medalla de bronze, igual que ara, amb l'aconseguida dissabte per Juan Carlos Higuero en el 1.500. Les grans triomfadores de la competició mundialista han estat els Estats Units i Rússia amb 13 i 11 medalles respectivament.

Les esperances d'Espanya per a la darrera jornada estaven posades en Beitia, Mayte Martínez i Concha Montaner. Beitia va firmar una actuació immaculada fins que va arribar als 2.01 metres, que no va poder superar. En la prova de 800 femenina s'esperava el protagonisme de la set vegades campiona del món de pista coberta en aquesta distància, María Mutola, i l'espanyola Mayte Martínez, però en el duel hi entraren dues convidades de luxe, l'australiana Tamsyn Lewis que s'emportà l'or i la ucraïnesa Tetiana, Petlyuk que va ser plata i Mutola, bronze.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.