algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 11°
19°

El Sevilla confia en l'afició per eliminar el Fenerbahçe

El Sevilla, que té un 3-2 advers del partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions que disputà a Istanbul contra el Fenerbahçe, espera fer valer ara el factor camp per ficar-se en els quarts de final. L'equip de Manolo Jiménez assaborí per moments l'empat a dos, però un gol de Semih Sentürk en el minut 87 obliga el Sevilla a guanyar en el Ramón Sánchez Pizjuán.

El club andalús ha preparat una sèrie d'activitats festives per crear el millor ambient abans i durant el partit i perquè l'equip tengui el màxim suport durant el joc. Podrien classificar-se per als quarts de final. L'afició ha entès la importància del duel, per la qual cosa omplirà les 45.500 localitats de l'estadi, on també hi haurà uns 2.500 seguidors turcs.

Manolo Jiménez podrà disposar la seva alineació de gala i és presumible que surtin des de l'inici tots els pesos pesants per cercar el triomf. L'únic dubte és el defensa serbi Dragutinovic, que pateix molèsties físiques des de fa setmanes.

El Fenerbahçe, per part seva, sortirà avui a la gespa del Pizjuán a defensar el resultat aconseguit en el partit d'anada. El conjunt turc té la baixa de Roberto Carlos, el gran organitzador del joc del Fenerbahçe.

Per aconseguir la classificació, el tècnic brasiler Zico confia en Mehmet Aurelio, que dirigirà el joc en el centre del camp amb caràcter defensiu. Zico alertà els seus futbolistes que no han de deixar forats a la zona defensiva i deixà clar que l'atacant Alex ha de col·laborar també en feines defensives.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.