muy nuboso
  • Màx: 18.15°
  • Mín: 11.1°
18°

Llamp de Taura dóna la gran sorpresa

J.G. Palma.

La vint-i-quatrena edició del Gran Premi Govern de les Illes Balears i el premi Illes Balears va congregar ahir a Son Pardo l'elit nacional i importada del moment. Ambdues competicions varen estar marcades per la sorpresa.

En el Gran Premi Govern de les Illes Balears, Llamp de Taura va donar la sorpresa en superar Heroïna des Bosc pràcticament sobre la línia d'arribada.

Magistral va ser l'encarregat de marcar el ritme de la cursa, acompanyat sempre en les primeres posicions per Joli de France, Lebrook i Lluna Plena.

Magistral va rodar a 1,14,6 a 1.000 metres per al final. La favorita, Heroïna des Bosc, es va obrir a la tercera línia en el segon pas per meta, ocasió que va aprofitar Llamp de Taura per situar-se darrere. Aquests dos exemplars començaren la remuntada dins el grup en la penúltima recta, mentre Magistral encara marcava la pauta quan faltaven 500 metres per a la conclusió amb un registre d'1.14.8. Lebrook i Joli de France ocupaven la segona i tercera posicions.

En l'entrada a la recta d'arribada Magistral defensava el lideratge per la corda. Heroïna des Bosc estava al seu costat pel centre de la pista mentre Llamp de Taura recuperava metres per fora.

Heroïna des Bosc va aconseguir doblegar Magistral, però en la mateixa línia de meta la campiona va ser desbordada pel gran final de Llamp de Taura, que es va imposar amb un registre d'1.15.8 a mans de Toni Frontera.

Heroïna des Bosc va marcar el mateix registre amb Biel Pou i amb els 2.160 euros del premi per la segona posició es converteix en el primer exemplar nacional que supera els 100.000 euros en guanys.

Jarnac de Blary va guanyar amb comoditat l'internacional premi Illes Balears. A més de la victòria, va aconseguir també el rècord de la distància, 2.200 metres, amb un registre d'1.13.9.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.