cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

La fortuna somriu Hudy Vallon

Son Pardo vol homenatjar Joan Mora, promotor de l'hipòdrom

Magistral i Last Tango foren dos dels exemplars que tingueren millor sort en el sorteig de dorsals d'ahir per al Gran Premi Govern de les Illes Balears per a productes nacionals que se celebrarà el pròxim diumenge a l'hipòdrom de Son Pardo. De la mateixa manera, Jarnac de Blary i Hudy Vallon foren els més afortunats en el sorteig per al Premi Illes Balears per a internacionals, que també es disputarà en la reunió de diuemnge, a la qual s'espera que acudeixi el president del Govern de la Comunitat, Francesc Antich.

El Gran Premi Govern de les Illes Balears el disputaran, per ordre de dorsals Lex MF, Martiks Blai, Last Tango, Magistral, Joli de France, Lluna Plena, Lucky Lou, Heroïna des Bosc, Jovençana DP, Llamp de Taura, Helena Util, Lorena de Font, Jixon de France i Lebrook. Una de les més perjudicades en la classificació va ser Heroïna des Bosc, que sortirà amb el dorsal 8, el qual l'obligarà a buscar una bona sortida per no quedar endarrerida a les primeres de canvi.

En el Premi Illes Balears per a internacionals destacà la bona posició de sortida que tindrà Hudy Vallon, propietari del millor registre de la història a Son Pardo. Els participants seran, també per ordre de dorsal, Good Girl, Kryscraft du Tay, Jarnac de Blary, Hudy Vallon, Harry du Cotil, Ibolide, Jorlic Pacha, Indigo de Carless, Jackpot du Rib i Kaldoun du Vicomte.Entre d'altres, assistiren al sorteig el president de l'Institut per a l'Esport Hípic de Mallorca, Toni Nadal, i el director de l'hipòdrom de Son Pardo, Guillem Román.

L'Institut per a l'Esport Hípic de Mallorca i l'hipòdrom de Son Pardo estan preparant un homenatge a Joan Mora Gornals, responsable de la construcció de l'hipòdrom palmesà, que començà l'any 57 i finalitzà el 63. Joan Gual va gestionar Son Pardo fins l'any 70 quan per diversos problemes econòmics li va ser embargat i per a molts és un dels principals responsables de la professionalització del trot a Mallorca. Carles Román comentà que pretenen col·locar una pedra de marbre sortint del terra, «ja que ell forma part dels fonaments d'aquest hipòdrom».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.