algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.46°
19°

Els punts han de quedar a Palma

El Reial Mallorca es conjura per trencar la dinàmica d'empats i derrotar el Reial Betis a l'Ono Estadi

103534
El Reial Mallorca lluitarà per poder celebrar una nova victòria davant el Betis, que seria la setena de la present temporada.

P. BATLLE. Palma.

El Reial Mallorca rep avui (17.00 hores) a l'Ono Estadi la visita del Reial Betis, que en aquests moments és un rival directe en la lluita per sortir de la zona perillosa de la classificació. La plantilla mallorquinista és plenament conscient de la importància dels tres punts en joc, i per aquest motiu s'ha conjurat per abandonar la dinàmica d'empats de les darreres tres jornades i aconseguir una victòria que li permeti fer un salt de qualitat a la classificació.

El Mallorca té a més un motiu afegit per derrotar avui el Betis: venjar la dolorosa derrota encaixada en la primera volta a l'estadi Manuel Ruiz de Lopera (3-0), en un partit en què els balears acabaren amb nou homes sobre el terreny de joc a causa de l'expulsió de Ballesteros i la de Güiza. Però el Betis que entrena Paco Chaparro lluitarà pel mateix objectiu. El conjunt andalús, que actualment només suma un punt menys que el Mallorca, arriba pletòric de moral després d'haver derrotat la setmana passada el líder, el Reial Madrid.

Per a aquest partit, Manzano continuarà fidel al sistema 4-4-2 amb un rombe en el centre del camp i tindrà les baixes forçades del central portuguès Nunes per sanció i del migcampista Pereyra, amb grip. El tècnic andalús podria optar també per retocar la parella atacant i donar una nova oportunitat a Óscar Trejo, amb la qual cosa desplaçaria a la banda esquerra Juan Arango en detriment de Jonás Gutiérrez o Fernando Varela.

D'aquesta manera, el Mallorca podria presentar un onze format per Miquel Àngel Moyà a la porteria; Scaloni, Ballesteros, Ivan Ramis i Fernando Navarro en defensa; Basinas, Jonás o Varela, Arango i Ibagaza en el centre del camp; i Dani Güiza i Óscar Trejo a la davantera. Completen la convocatòria el porter Germán Lux; els defenses Héctor, David Navarro i Molinero i els migcampistes Tuni, Valero i Varela o Jonás. A les baixes del sancionat Nunes i del malalt Pereyra s'hi afegeixen les dels lesionats Castro, Webó i Dorado i la del jove davanter Emilio Nsue, que jugarà amb el filial.

Per la seva banda, l'entrenador del Betis, Paco Chaparro, apostarà pels mateixos homes que derrotaren el Reial Madrid i podria presentar una alineació formada per Ricardo a la porteria; Damià, Juanito, Melli i Fernando Vega en defensa; Arzu, Capi, Rivera i Caffa en el centre del camp i Edu i Pavone en la davantera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.