algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Borja Valero: «Si hagués d'apostar posaria un u fix a la travessa»

El jugador del Mallorca confia sumar els tres punts davant el Betis

P.BATLLE. Palma.

El migcampista del Reial Mallorca, Borja Valero, es mostrà molt optimista amb vista al partit d'avui contra el Betis a l'Ono Estadi i apostà per «un u fie a la travessa».

Valero reconegué que darrerament al Mallorca li està costant molt guanyar, però recordà que l'equip «també acumula sis jornades sense perdre. Davant el Betis toca aconseguir una victòria». L'exfutbolista del Reial Madrid afegí que «ara el Mallorca és un equip molt sòlid en defensa, que era el nostre principal punt feble en la primera volta del campionat, però ens falta gol. Confii, emperò, que la feina que estam fent servirà per solucionar aquesta manca d'efectivitat i estic convençut que davant el Betis tant Güiza com Arango tornaran a marcar».

Per altra banda, Valero no es refia del rival i avisa que «el Betis vindrà molt motivat perquè fa una segona volta molt bona amb l'entrenador nou (Paco Chaparro) i vindran sense renunciar a res, però a nosaltres ens toca donar-ho tot i guanyar».

Finalment, Valero valorà les seves possibilitats de jugar avui un cop confirmada la baixa de Guillermo Pereyra per grip. «És cert que en els darrers partits he jugat menys i tal vegada davant el Betis tindré una oportunitat. He treballat molt fort durant la setmana i ja ho veurem. És decisió del 'míster'».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.