algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El Govern inicia l'atac contra Villar

Cañellas no permetrà interferències en les eleccions territorials

MARIA LLULL. Palma.

El conseller d'Esports del Govern balear, Mateu Cañellas, es reuní ahir amb el president de la Federació Balear de Futbol, Miquel Bestard, i el líder de la plataforma Federació de Tots, Mateu Alemany. El nucli de la reunió consistí a tractar la situació quant a les eleccions tant de la Federació Espanyola de Futbol com de les territorials.

El conseller va resumir el que havia passat en dues conclusions. La primera, que el Govern no estava disposat a admetre ingerències de la Federació Espanyola en el procés d'eleccions de la Federació Balear. I la segona, que se cercaria des de Balears el suport d'altres comunitats autònomes per frenar les intencions de Villar de controlar el procés.

Miquel Bestard va rebre de mans de Cañellas una carta en què s'anunciava que si les eleccions territorials no es feien en els terminis previstos per la llei ni de manera democràtica, l'Executiu balear es veuria obligat a inhabilitar-lo. El president de la Federació Balear es va comprometre a complir amb la llei i a respectar les directrius de la Comunitat, en contra dels interessos de Villar de tractar a la seva manera aquest procés.

«Villar no pot consentir que ningú li marqui res», afirmà Bestard. «No vol que la Plataforma pugui guanyar i està intentant guanyar el màxim temps per poder fer les seves maniobres i inquietar a qui no està amb ell», afegí el president de la Federació Balear de Futbol. «No em preocupa quan es facin les eleccions, perquè Mateu serà president».

Per part seva, Mateu Cañellas no deixà dubtes respecte a la posició del Govern. «Nosaltres hem de garantir que les eleccions en les federacions autonòmiques siguin democràtiques i hem de tutelar aquest procés», digué. «Si les eleccions no fossin tutelades pel Govern, s'hauria d'inhabilitar el president», sentencià Cañellas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.