algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

L'Inca disputa una altra final a casa

El Ciudad de la Laguna canari lluita per entrar en la fase final d'ascens a l'ACB

El Bàsquet Inca torna a jugar una final. L'adversari és el conjunt canari Ciudad de la Laguna Canarias, de San Cristóbal de la Laguna. El partit es disputarà avui, a les 21 hores, al Palau d'Esports de la capital del Raiguer. Els àrbitres prevists són el basc Juan Manuel Uruñuela i el canari Rodríguez de Rada.

El club de les Illes Afortunades derrotà en la ronda anterior el Melilla Baloncesto al pavelló Juan Rios Tejera per 92-74. Hi féu una gran actuació l'ala-pivot de Pennsylvania Jakim Nestakaya Donaldson, que obtingué una valoració de 60 punts, la segona millor de tota la història de la LEB, resultat de 26 punts anotats, 26 rebots agafats, 7 dels quals ofensius, i 5 taps fets, a més de forçar 7 faltes personals.

El cinc inicial canari va ser el següent: Iker Urreizti, que jugà amb el Valladolid i Breogán a l'ACB; l'escorta canari Jaime Heras; l'aler alemany, amb estudis universitaris als Estats Units, Jason David Detrick; l'ala pivot Donaldson i el pivot Javier Román, nascut a Veneçuela i amb passaport espanyol.

Després entraren en joc el base Àlex González, l'aler Rsot Levi i els pivots Cabanas i Coego. Els inquers disputaren un partit d'entrenament contra el Bàsquet Muro en el qual s'imposaren per 71-53. Un petita lesió impedí a Danya Abrams entrar en joc, però avui estarà disponible. El tècnic inquer José Luis Abós afronta la situació amb un moderat optimisme i manté que «tenc la seguretat absoluta que sortirem endavant». El Bàsquet Inca ha perdut el darrer partit a Santiago només per tres punts i es troba a dos del trio, format per Aguas de València, Ford Burgos i Alerta Cantàbria, amb 14 partits encara per disputar. Els tres juguen en aquesta ronda a fora, amb adversaris difícils per als dos darrers.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.