cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 7.68°

El Drac Palma diu adéu a Europa

Els balears tornaren a perdre amb el Sisley Treviso i foren eliminats

Drac Palma 0
Sisley Treviso 3

DRAC PALMA: Johannes Paulides, José Luis Moltó, Juan Pablo Porello, Miguel Àngel Falasca, Ibán Pérez i Enrique De la Fuente -equip inicial. Alexis González (lliure).

SISLEY TREVISO: Horstink, Fei, Hübner, Papi, Endres i Pujol -equip inicial. Sarinas (lliure).
ÀRBITRES: Tavares (Portugal) i Kluhaner (Àustria).
PARCIALS: 18-25 (22 minuts), 24-26 (24 minuts) i 24-26 (24 minuts).
El Drac Palma s'acomiadà ahir de la Lliga de Campions en caure eliminats en els vuitens de final davant el potent Sisley Treviso. El conjunt italià que havia guanyat per un contundent 3-0 en el partit d'anada jugat a la seva pista, repetí el mateix resultat en el duel disputat ahir al Palma Arena. El Treviso només necessità poc més d'una hora de joc per posar punt i final al somni dels homes entrenats per Marcelo Méndez de classificar-se per a la Final Four de la màxima competició europea de voleibol.

El Drac Palma afrontava el matx amb l'obligació de cercar un miracle i guanyar per tres sets a zero i més de denou punts de diferència per poder passar als quarts de final, però els italians no es deixaren sorprendre i tallaren d'arrel qualsevol intent de remuntada dels balears, que guanyaren la primera mànega per un contundent 18-25 i deixaren sentenciada l'eliminatòria. En els dos sets següents, els mallorquins cercaren sense èxit l'honor de guanyar el partit, però malgrat plantar cara, els perderen per un ajustat 24-26.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.