algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 14°
14°

El Govern aposta per les dues rodes

Alzamora, Tauler, Muntaner i Fullana seran patrocinats per la Conselleria d'Esports

MARIA LLULL. Palma.

El conseller d'Esports i Joventut, Mateu Canyelles, signà un conveni de patrocini amb els ciclistes mallorquins Miquel Alzamora, Toni Tauler, David Muntaner i Marga Fullana. Els imports d'aquestes ajudes seran de 12.000 euros per Alzamora, 24.000 euros per Tauler, 12.000 euros per Muntaner i 60.000 euros per Fullana.

D'aquesta manera, la Conselleria d'Esports continua mantenint les subvencions que ja s'havien signat amb anterioritat i proporciona, a aquests esportistes d'elit, una ajuda perquè puguin dur a terme les seves activitats.El conseller Mateu Cañellas destacà el fet que el Govern doni ajudes a «esportistes que són potencials olímpics». «Enguany hem incorporat David Muntaner, que l'any passat no va tenir beca», explicà el conseller.

El mateix Muntaner expressà la seva satisfacció de rebre aquesta ajuda i per haver-se classificat per als Jocs Olímpics. «Estic molt content per haver aconseguit la classificació pels Jocs Olímpics i per aquesta ajuda, que em servirà per preparar els objectius».

Per part seva, Toni Tauler espera que «si no hi cap desastre, si entram entre els sis primers en el mundial, ja hi ha una plaça assegurada».D'altra banda, Miquel Alzamora va assenyalar que el seu objectiu «és anar al mundial». Per últim, Marga Fullana considerà que la signatura d'aquest conveni de patrocini «suposa una gran ajuda per a nosaltres per poder preparar tant els Jocs Olímpics com copes del món i, en general, tota la temporada».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.