algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Nadal s'estrena davant el rus Torsunov

El mallorquí torna a la competició individual després de renunciar a jugar la Davis amb Espanya

J.S. Palma.

El tennista mallorquí Rafel Nadal torna avui a la competició individual després de la seva participació a l'Obert d'Austràlia, i cercarà classificar-se per als vuitens de final del torneig de Rotterdam davant del rus Dmitry Tursunov (19.30 hores). El jugador manacorí, que no havia competit des que caigué en les semifinals de l'Obert d'Austràlia davant el francès Jo-Wilfred Tsonga, va tornar a trepitjar una pista dilluns, fent parella amb Tommy Robredo en el quadre de dobles del Torneig de Rotterdam, en què superaren Feliciano López i Fernando Verdasco per un igualat 7-6 (2) i 7-5.

Rafel Nadal, número dos del món, mai no s'ha enfrontat en el circuit professional amb el rus Dmitry Tursunov, que ocupa la trenta-tresena posició en el rànquing de l'ATP. El manacorí afronta el seu tercer torneig de la temporada després d'haver aconseguit ser finalista en el Torneig de Chennai i semifinalista a l'Obert d'Austràlia, amb un balanç de nou victòries i dues derrotes. Després de la seva participació al Grand Slam australià, Rafel Nadal va decidir renunciar a participar en la primera ronda de la Copa Davis amb Espanya davant l'equip del Perú per deixar descansar els seus genolls.

Per la seva banda, el jugador rus ja ha aconseguit sumar un títol aquesta temporada, a Sydney, i va arribar als quarts de final del Torneig de Doha, de manera que acumula un balanç de set victòries i tres derrotes.Professional des de l'any 2000, Torsunov ha guanyat un total de quatre torneigs durant la seva carrera pels 23 que porta el jugador manacorí. També demà, a partir de les 12.00, entrarà en joc Fernando Verdasco, que s'enfrontarà a Jarkko Nieminen. El madrileny i el finlandès han coincidit en tres ocasions, amb una victòria per al primer i dues per al segon, encara que la darrera va ser per a l'espanyol, que s'imposà l'any passat a New Heaven (EUA) per 6-3, 2-6 i 6-4.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.