• Màx: 17.07°
  • Mín: 9.88°
10°

El Cop Crespí confirma el paper de favorit

L'equip dirigit per Jorge Méndez va dominar de manera clara el partit contra el Cajacanarias (67-54)

J. MARIANA 67
CAJACANARIAS 54

JOVENTUT MARIANA:
Gabi Ocete (4), Maria Moreno (1), Palaimaite (10), Smith (11), Nieves Llamas (12) -cinc inicial- Sara Ruiz (6), Villaescusa (-), Esther Morillo (5), Vieira (3) i Astou Traore (15).
24/44 en llançaments de dos, 1/8 en triples i 16/30 en tirs lliures. 30 rebots (8 en atac), 12 pilotes perdudes i 23 faltes.
CAJACANARIAS: Matoso (4), Medina (7), Alvarado (8), Nwagbo (25), Alamo (2) -cinc inicial- Berciano (2), Hogg (-), Pérez (3), Cruz (3) i Sánchez (-).
ÀRBITRES: Feixa Ibañez i Olivares Bernabéu. Sense eliminacions.
PARCIALS: 19-13, 36-25 (descans), 51-37 i 67-54 (final).

J.S. Palma.
El Cop Crespí Joventut Mariana va complir amb el seu paper de favorit i aconseguí superar sense cap tipus de problemes el Cajacanarias al pavelló d'Es Puig per 67-54. L'equip solleric va començar a marcar les diferències ben aviat, de manera que al final del primer quart, ja avantatjava el seu rival de sis punts i amplià la diferència fins als 11 en arribar al descans. A la segona part del partit, el Cop Crespí Joventut Mariana es va mantenir en la mateixa tònica.