MANORCA.COM: Ayala (9), R. Saiz (7), Ainsa (17), Aziz (17) i M. Saiz (6) -cinc inicial-. També jugaren Carretero (4), Carreras (2), De la Fuente (5), Márquez (7), Gil (-) i Gorka (-).
Anotaren 6 triples, 24 cistelles de dos punts i 8 d'11 en tirs lliures. Cometeren 16 faltes.
SES SALINES: Serra (6), Pérez (15), Torres (12), Doménech (9) i Almarro (11) -cinc inicial-. També jugaren Julián (-), Domínguez (-), Mutera (-), Beltrán (-) i Díaz (16).
Anotaren 10 triples, 12 cistelles de dos punts i 15 de 21 tirs lliures. Cometeren 13 faltes.
ÀRBITRES: Gomila i Plaza.
PARCIALS: 16-20, 39-30 (descans), 54-45 i 74-69 (final).

DdB. Palma.
El Manorca.com va obtenir un treballat triomf davant l'Ibizatours&Islandbus Ses Salines després de saber reaccionar davant un mal inici de partit.

Els eivissencs van començar més centrats i, gràcies a un major encert en el tir exterior, se situà per davant. Tanmateix, el Manorca va reaccionar al segon quart i va fer la volta al marcador, gràcies a un parcial de 23-10 en el segon quart.

L'avantatge que aconseguiren els locals fou determinant, ja que Ses Salines, tot i que no va baixar els braços en cap moment, no va poder capgirar el marcador.

Malgrat la feina feta pels eivissencs, que aconseguiren reduir l'avantatge fins als cinc punts, el Manorca.com va realitzar un darrer esforç perquè quedàs el triomf a casa.