algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

És l'hora de guanyar fora de casa

El Mallorca espera triomfar a casa d'un Valladolid ferit per la golejada rebuda contra el Reial Madrid

92970
El Mallorca s'imposà al Valladolid per 4-2 a Son Moix en el partit de la primera volta de la Lliga, després d'una remuntada.

MARIA LULL. Palma.

El Mallorca no guanya com a equip visitant des del passat 24 de novembre, quan aconseguí el triomf contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán per 1-2. Els homes de Gregorio Manzano tenen avui una gran oportunitat per fer capgirar aquesta ratxa i assolir els primers punts de l'any fora de l'Illa.

A més, la situació a la taula de classificació del Mallorca no permet gaire optimisme, els illencs són onzens amb 28 punts, a només quatre del descens, encara que també estan a sis de la UEFA. Malgrat que l'equip de Gregorio Manzano no ha perdut cap partit a la Lliga des del passat cinc de gener, els vermellencs acumulen quatre empats -amb el Saragossa, el Llevant, el Vila-real i l'Almeria- i només una victòria, en aquest cas davant l'Atlètic de Madrid.

Ha arribat l'hora de reaccionar per al Mallorca, que podria entrar en una zona perillosa a la classificació si no va afegint victòries. A més, el Valladolid serà un rival ferit a causa de la golejada que va sofrir la jornada anterior contra el Reial Madrid i intentarà lluir-se davant la seva afició.

En aquesta ocasió, Manzano ha deixat fora de la convocatòria del Mallorca David Navarro, Molinero i Nsue, que aquesta setmana tornarà a jugar amb el filial. L'alineació més probable inclouria Moyà a la porteria; Scaloni, Nunes, Ramis i Fernando Navarro en defensa; Pereyra i Ibagaza en el centre del camp; amb Varela i Jonás a les bandes; Güiza i Arango s'encarregarien de l'atac.

Caldrà veure si aquest duel és també una bona oportunitat perquè Daniel Güiza es retrobi amb el desitjat gol, ja que l'andalús no marca a la Lliga des del passat 20 de gener, fet que s'està notant molt a les files vermelenques, que han perdut eficàcia en atac.

Per la seva part, el Valladolid podria jugar amb Asenjo a la porteria; Pedro López, Rafa, García Calvo i Marcos en defensa; Àlvaro Rubio i Capdevila a les bandes; Vivar Dorado i Sisi al centre del camp; i Víctor i Llorente en atac. El Valladolid té l'obligació de capgirar la seva mala ratxa, ja que porta tres partits sense guanyar, en els quals ha encaixat dotze gols.

«Hem perdut cinc partits seguits i de cinc punts de renda respecte del descens hem passat a tenir-ne només tres, cosa que posa de manifest que guanyar és molt difícil», explicà José Luis Mendilibar, tècnic del Valladolid, fent referència a la situació del seu equip a la Lliga.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.