• Màx: 20°
19°

El Palma aconsegueix la victòria a Sòria

Els de Marcelo Méndez es consoliden en el primer lloc de la taula de classificació

SÒRIA 1
PALMA 3

SÒRIA: Dieleman, Hidalgo, Schuch, Orduna, Ocampo, Salas i De Miguel. També jugaren Salvador, Petit i Fidalgo.
PALMA: Paulides, Moltó, Falasca, Ibán Pérez, De la Fuente, Sevillano i Alexis. Sense canvis.
ÀRBITRES: Juan Carlos Fernández i Eduardo Tuya (Col·legi asturià).
PARCIALS: 17-25 (21 minuts), 18-25 (21 minuts), 25-16 (21 minuts) i 23-25 (28 minuts).

El Drac Palma aconseguí una important victòria a Los Pajaritos per 1-3 davant el Sòria. D'aquesta manera, l'equip illenc es consolida en la primera posició a la taula de classificació de la Superlliga. L'equip local va demanar un canvi d'horari a la Federació Espanyola de Voleibol i el partit va començar finalment a les 20.15 hores.

El Sòria va aconseguir omplir el pavelló de Los Pajaritos amb la seva afició, sobretot després de retardar l'horari d'inici de l'enfrontament perquè el duel amb el Palma començàs una vegada que hagués finalitzat el partit de la Lliga de futbol del Numància.

El Palma va exhibir un gran joc durant els dos primers sets. Els jugadors de Marcelo Méndez demostraren la seva superioritat i s'imposaren amb total autoritat. L'equip illenc va estar en tot moment molt ben col·locat a la pista i mostrà molta confiança en les seves possibilitats.

Però en el tercer set, la situació començà a canviar. El Sòria aconseguí adquirir un cert avantatge i el Palma es relaxà massa. Va ser el set més disputat del partit. Finalment, va ser l'equip local qui s'hi va imposar per 25-16, per posar així l'1-2 en el marcador.

En el darrer set, tot va ser favorable a l'equip mallorquí. Encara que l'equip local estava molt concentrat en el partit i lluitava per aconseguir l'empat, el Drac Palma va anar per endavant i fins i tot va arribar a tenir quatre punts d'avantatge.

Però el Sòria no estava disposat a deixar escapar el partit i practicà un joc pràcticament sense errades. A més, els locals es varen veure afavorits per una decisió arbitral que els va permetre reduir les diferències.

D'aquesta manera, es va arribar a un empat a 23. A partir d'aquest moment, el Drac Palma va demostrar la seva autoritat sobre la pista i no deixà cap dubte que la seva superioritat en totes les facetes del joc mereixia una victòria davant l'equip local.El Palma aconsegueix la victòria a Sòria