muy nuboso
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

«Qualsevol projecte que afecti el Lluís Sitjar ha de ser compatible amb la falca verda»

Aina Calvo vol que copropietaris i Mallorca arribin a un acord abans de presentar cap projecte a Cort

L'estadi Lluís Sitjar ha entrat en un ràpid procés de degradació, que ben aviat el convertirà, si ja no ho és, en una instal·lació en runes. La batlessa de Palma, Aina Calvo, es mostrà ahir disposada a escoltar qualsevol iniciativa que li presenti el Reial Mallorca i els copropietaris de l'estadi Lluís Sitjar. La batlessa, fins i tot, no dubtà a recordar que tota la zona del Lluís Sitjar és d'interès per a Cort.

«És indispensable que els copropietaris del Lluís Sitjar i el Reial Mallorca mantinguin una postura conjunta davant l'Ajuntament...», explicà la batlessa de Palma. Calvo recordà que ni el Mallorca ni els copropietaris han presentat cap proposta o projecte al Consistori, però explicà que el Lluís Sitjar és una zona d'interès per Cort. «No s'ha presentat res, però tota la zona de l'estadi Lluís Sitjar és de gran interès per a Cort, ja que afecta al futur de la falca verda», manifestà.

Calvo no dubtà a assegurar que des de l'Ajuntament de Palma s'estudiarà qualsevol projecte que es presenti. «Estudiarem qualsevol proposta que es presenti a l'Ajuntament. Haurem de cercar la millor fórmula per a tots», digué.

Aina Calvo fou clara i contundent a l'hora de deixar ben clar que la seva prioritat és ampliar la falca verda. «Qualsevol projecte que afecti l'estadi Lluís Sitjar ha de ser compatible amb la falca verda», reiterà la batlessa, que insistí a assegurar que Cort té un gran interès a incrementar les zones verdes de Ciutat.

Però, abans de presentar qualsevol iniciativa a l'Ajuntament és absolutament prioritari que el Mallorca i els copropietaris arribin a un acord. No serà fàcil, tot i que Joaquín García membre del consell d'administració del Reial Mallorca, i Joan Aguiló, president de l'Associació de Copropietaris del Lluís Sitjar, ja han començat a negociar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.