nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Arango, un líder per a Veneçuela

El davanter del Mallorca serà el braç dret del nou seleccionador

El migcampista Juan Arango, futbolista del Reial Mallorca, afrontarà avui el seu primer partit oficial en l'«era Farías» portant la banda de capità, després d'arribar a Veneçuela per a l'amistós contra Haití. En declaracions al diari de Caracas El Universal, Arango va assegurar que serà una gran responsabilitat ser el capità de la selecció 'vinotinto'. «Ser capità de la selecció és un orgull, encara que jo sempre, independentment d'això, he intentat fer-ho tan bé com ha estat possible. És una responsabilitat, perquè no es tracta de posar-se la banda al braç durant els partits, sinó de ser un exemple fora del camp», ratificà Arango.

El jugador tindrà la seva primera experiència amb César Farías com a seleccionador. Ell va ser qui el que el va descobrir el 1997 quan el va tenir en el Nueva Cádiz. «Clar que sí que és important el fet d'haver treballat junts, i ara vénc per intentar ajudar-lo, perquè César (Farías) gairebé està començant amb la selecció i jo ja hi duc alguns anys. Intentaré ser-li útil al cent per cent, com a jugador un pot facilitar-li les coses perquè la feina no se li faci pesada», assegurà. Arango, envoltat de centenars de persones que el van reconèixer a la seva arribada a l'aeroport de Caracas, on va firmar autògrafs i es va deixar fotografiar, es va mostrar satisfet amb el rendiment que porta amb el Mallorca.

«La veritat és que enguany estam bastant bé. El mes de gener, entre Copa del Rei i Lliga, he fet quatre gols. Però cal continuar millorant i elevar el nivell futbolístic per continuar ajudant l'equip i la selecció», sentencià. Aquest amistós contra Haití serà el primer partit d'Arango amb Veneçuela de 2008, abans que el juny s'enfronti a Uruguai i Xile, en el cinquè i sisè partit de les eliminatòries sud-americanes per al mundial de Sud-àfrica 2010.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.