cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Espanya es prova amb un rival d'entitat

La selecció s'enfrontarà a França enmig de la polèmica suscitada amb Aragonés per la successió

E.P. Madrid.

La selecció espanyola afronta avui a les 21.00 hores una prova molt important davant d'un rival d'entitat com és la selecció de França, amb la qual podria veure's les cares a la pròxima Eurocopa. Tanmateix, el matx torna a quedar en un segon pla per l'habitual polèmica que envolta cada convocatòria de Luis Aragonés, a la qual s'ha unit en aquesta ocasió la causada per la seva successió.

Al debat ja gairebé molest sobre la presència de Raúl, al qual se suma el seu company Guti, s'uneix ara la decisió d'Aragonés de donar una nova oportunitat a Albelda, malgrat que està apartat del València. A més, la crida d'Arbeloa, lesionat, ha augmentat les crítiques contra el seleccionador, la qual cosa permet que creixin els rumors sobre la possibilitat que el seu successor es conegui abans de l'Eurocopa.

Oblidada ja l'alegria per la classificació per a la cita d'aquest estiu a Àustria i Suïssa, els jugadors estan centrats a donar la cara davant d'una França que podria ser rival a quarts. Destaquen les baixes de jugadors com Puyol, Tamudo o Senna, a les quals s'ha unit Silva, que va abandonar la concentració. Sergio Ramos arrossega una sobrecàrrega i Bojan ha arribat amb gastroenteritis, encara que estarien llests per jugar. El partit serà especial per al jove blaugrana, que tindrà l'ocasió de debutar, el mateix que Fernando Navarro, l'altra gran novetat.

Aragonés ha confirmat que la majoria dels futbolistes que van aconseguir la classificació seran a l'Eurocopa, però encara apareixen algunes places en dubte que s'hauran de guanyar en els dos compromisos que resten.Allò que pareix tenir més al·licients és que el duel pot servir de revenja davant dels gals, botxins d'Espanya en els quarts de l'Eurocopa de 2000 i els vuitens del Mundial. Entre ambdós fatídics partits, Espanya es va imposar en un amistós a França per igualar els enfrontaments entre ambdós, amb 11 victòries per hom i sis empats, i avui espera desequilibrar-lo.

És possible que Aragonés torni a apostar per jugar amb un sol punta, com Fernando Torres, encara que les lesions i les molèsties dificulten confeccionar l'onze. Els gals afrontaran la primera gran cita després de la partida de Zidane, encara que tenen un gran equip que ha superat la classificació, però que sempre es troba entre els favorits, amb futbolistes com Makellel, Henry i Anelka.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.