nubes dispersas
  • Màx: 17.72°
  • Mín: 8.69°
17°

Bojan Krkic viatjarà a Màlaga amb Espanya

El jove davanter blaugrana pateix un brot de gastroenteritis i serà sotmès a un tractament d'hidratació

El davanter del Barcelona Bojan Krkic, que ahir a la tarda es va incorporar a la concentració de la selecció espanyola, pateix «un brot de gastroenteritis», però viatjarà a Màlaga, amb la resta dels jugadors convocats per Luis Aragonés, segons va confirmar ahir el doctor Jorge Candel. «El jugador va sentir mareigs després del partit de diumenge, contra Osasuna, i va estar tota la nit amb vòmits i diarrea. Ara mateix, no té febre, però se'l sotmetrà a un tractament d'hidratació, per tal que recuperi els líquids perduts i anirà a Màlaga amb l'equip», va dir Candel.

Sobre l'estat físic de Sergio Ramos, que no es va exercitar en la sessió vespertina, el doctor de la selecció va dir que «té una sobrecàrrega en l'adductor de la cama dreta» i que, per precaució, no ha seguit el treball de la resta del grup i ha estat sotmès a tractament, en espera de veure com evoluciona demà, encara que també viatjarà a Màlaga.

Quant a Carlos Marchena, que es va retirar als pocs minuts del començament de la sessió preparatòria, Candel va explicar que arrossega «una càrrega en els isquiotibials» a causa del partit que va jugar a Valladolid i, «per precaució serà sotmès a un petit tractament, per no forçar». La resta d'internacionals, llevat del valencianista Silva, s'entrenaren amb normalitat a les ordres del seleccionador estatal Luis Aragonès i viatjaran avui cap a Màlaga on s'enfrontaran demà dimecres a la selecció francesa.

Qui sí va haver d'abandonar la concentració va ser David Silva, que per culpa d'una lesió no podrà ser al partit de dimecres davant França. El jugador valencianista pateix una contusió a la seva cama esquerra, que era irrecuperable per al partit de demà dimecres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.